Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray, hazırlık maçında Panathinaikos’a 85-56 yenildi

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, hazırlık karşılaşmasında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos’a 85-56 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçla Sinan Erdem Spor Salonu’na veda etti.

ABONE OL
Sacit GÖNCÜ / İSTANBUL, (DHA)-

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında başantrenör Ergin Ataman'ın yönetimindeki Panathinaikos ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 34-34 eşitlikle sonuçlandı. İlk yarının ardından baskısını arttıran Yunan temsilcisi, parkeden 85-56 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın en skorer ismi Panathinaikos’ta 15 sayıyla Ömer Yurtseven oldu. Galatasaray’da ise James Palmer 14 sayı ile oynadı. Bu maçla birlikte sarı-kırmızılı ekip, 2017 sezonundan itibaren kullandığı Sinan Erdem Spor Salonu’na da veda etmiş oldu. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonda Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nde maçlarını oynayacak.

Öte yandan karşılaşma öncesinde Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Natan, 17123 numaralı Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesi ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman’a üye numarasının yazılı olduğu Galatasaray formasını takdim etti.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor’dan 'VAR' tepkisi
  2. Süper Lig'den 10 takım PFDK'ya sevk edildi
  3. Razvan Lucescu: Bir hayalimiz var
  4. Trabzonspor’da Konyaspor mesaisi başladı
  5. 664’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 4-6 Temmuz tarihlerinde yapılacak
  6. Okan Buruk: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız
  7. Yunus Akgün: Avrupa Ligi’ne 3 puanla başlamak istiyoruz
  8. Beşiktaş, Ajax maçı hazırlıklarına başladı
  9. Muğlalı sporcu kanoda Macaristan'da zirvede
  10. Bengisu Avcı'nın yeni hedefi Kuzey Kanalı

© Copyright 2024

DHA