Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe Kulübü'ne yeni sponsor

Türkiye'nin öncü hazır giyim markalarından Kiğılı, Fenerbahçe Kulübü’nün yeni sezon resmi giyim sponsoru oldu.

ABONE OL
Metin ARSLANCAN - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA)

Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Kiğılı Üst Yöneticisi (CEO) Sena Suerdem, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı'nın yanı sıra sarı-lacivertli kulübün sporcuları ile davetliler ve basın mensupları katıldı.

Kiğılı ile yollarının çok eskiden kesiştiğini anlatan sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Burak Çağlan Kızılhan, "Türk modasının köklü ve prestijli markası Kiğılı’nın kulübümüzle yeniden bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Sponsorumuz sadece Türkiye’de değil dünyada da kendine yer edinmiş bir marka. Sporcularımızın saha içinde olduğu kadar saha dışında da Fenerbahçe'mizi zarafetle temsil etmesini sağlayacak. Bu hikaye yıllar öncesinde başladı. Bu hikayenin başlığını 'Kiğılı ait olduğu yerde; Fenerbahçe'mizin yanında' diye belirledik. Bu bir işbirliği değil aynı zamanda bir gönül birliğidir. Bu bir araya gelme profesyonel anlamda bir anlaşma değil ortak değerlere ve tutkulara bağlı değerlerin temsilidir. Kadın ve erkek futbol, voleybol ve tekerlekli sandalye branşlarında yanımızda olacak. Bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte tüm branşlarımızda şampiyonluklar kupalar ve zaferleri hep beraber yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Kiğılı Üst Yöneticisi Sena Suerdem ise "Bugün anlamlı bir gönül bağını kutluyoruz. Burada olmak çok kıymetli, çok gururluyum. Sevgili dedem Abdullah Kiğılı ile birlikte olmak gurur verici. Biz Fenerbahçe'nin içinde doğduk, içinde büyüdük. Burada olmak heyecan verici. Köklü bir camianın köklü bir markayla iş birliği içinde olmasından çok mutluyuz. Kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Spora ve sporcuya destek bu işin önemli bir tarafı. Fenerbahçe Spor Kulübü en önem verdiğimiz spor mecramız diyebiliriz. Umarım başarıdan başarıya koşarız hep birlikte. Yaklaşık 15 senedir dedemle çalışıyoruz. Fenerbahçe'nin içini ondan çok iyi öğrendik. Fenerbahçe’den şu yazı gelince tüylerimiz diken diken oldu: Fenerbahçe ait olduğu yerde Kiğılı'nın yanında. Tekrardan konuştuğumuzda dedemin gözlerinde bu parıltıyı gördüm. Abdullah Kiğılı da ait olduğu yerde" diye konuştu.

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı da "Tüm Fenerbahçe camiasına özelikle çok değerli birlikte iş yaptığımız basın mensubu kardeşlerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Çok heyecanlıyım. Torunum işin başına geldi. Kendisi de Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi. Yıllardır elinden tutup maçlara götürdüm. Fenerbahçe benim hayatımın önemli bir parçası. 1977 yılında o günün çok değerli başkanı Sayın Faruk Ilgaz ve o günün Genel Sekreteri Sayın Ulvi Tümen tarafından Fenerbahçe’ye üye oldum. Tam 47 yıldır bu kulübün içindeyim. Özellikle altını çizerek söylüyorum, Fenerium Türk sporunda mağazacılıkta çığır açmıştır. Görev yaptığım 7 yıl zarfında Fenerium’ların başında olduğum sürede büyük bir gururla söylüyorum; Galatasaray’a, Beşiktaş’a, Trabzonspor’a, Başakşehir’e, Sivasspor’a yıllarca mağazacılığı öğrettik, sistemi öğrettik. Onlar da kendi başlarına bu işin Fenerium’dan sonra arkasını aldılar. Fenerium bu kadar önemli bir marka. Türk sporunda mağazacılık nedir, Türk sporunda ürün çeşidi nedir, Türk sporuna nasıl hizmet edilir Fenerium bütün kulüplere öğretmiştir. Bugün geldiğimiz noktada büyük bir gurur ve heyecanla söylüyorum; Fenerbahçe hayatımın bir parçası. Onunla doğdum, onunla büyüdüm, inşallah bir gün onunla beraber öleceğim. Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene" açıklamalarını yaptı.

Açıklamaların ardından sponsorluk için imzalar atılırken daha sonrasında toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.

Diğer Haberler

  1. Galatasaray'da Mauro İcardi antrenmanlara başladı
  2. Kürek sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya çıkmaya hazırlanıyor
  3. Fenerbahçe'den derbi öncesi karaborsa açıklaması
  4. A Milli Futbol Takımı’nın FIFA sıralaması belli oldu
  5. Immobile, Hüseyin Yücel ve Santarelli'ye 'mükemmeliyet' ödülü
  6. Karşıyaka'ya basketbolda yönetimden müjde
  7. Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance: "Kulübü hak ettiği yere getiriyoruz"
  8. Yelken heyecanı Haliç'te yaşanacak
  9. Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, yeniden adaylığını açıkladı
  10. Abdullah Kiğılı: 6-0'lık maçı unutmamız mümkün değil

© Copyright 2024

DHA