Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dünya şampiyonasına hazırlanan milli güreşçi Sapanca Gölü'nü yüzerek geçti

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasına hazırlanan Hüseyin Memioğlu, Sapanca Gölü'nü yüzerek geçti.

ABONE OL
İsa ÇİÇEK / SAPANCA (SAKARYA), (DHA)

Ekim ayında yapılacak olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'na Sapanca’da hazırlanan milli güreşçi Hüseyin Memioğlu, Sakarya Buyükşehir Belediyesi Tesisleri'nde Milli Takım Antrenörleri Zafer Basar ve Ebubekir Yılmaz nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Milli güreşçi Memioğlu, sahil yolundan Sapanca Gölü'ne girerek 9 bin 225 metre yüzüp 3 saat 15 dakikada gölü karşıdan karşıya geçti. Memioğlu, sahil yolundan girerek Eşme sahiline kadar yüzerek Sapanca Gölü'nü yüzerek geçti.

Bir ay sonra Sapanca Gölü'nü tekrar yüzerek geçeceğini belirten Memioğlu, "Kondisyon olarak yaptığımız çalışmalar iyi sonuçlar veriyor. Sapanca Gölü'nü karşıdan karşıya yüzerek kendi açımdan da bir ilki gerçekleştirmiş oldum. Bir ay sonra tekrar Sapanca Gölü'nü karşıdan karşıya yüzeceğim. Sonrasında 100 kilometrelik bisiklet turu.

Daha sonra da Sapanca Soğucak yaylasına tepe koşusu gerçekleştireceğim. Bunların hepsini aynı gün içerisinde yapmayı hedefliyorum. Bayram sonrası Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreş Tesisleri'nde Zafer Başar ve Eburekir Yılmaz hocalarım nezaretinde triatlon ve ağırlık antrenmanlarına biraz daha ağırlık vererek Hırvatistan'da yapılacak olan Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanarak dünya şampiyonu olmak en büyük arzumuz.

Sapancamız'ı, Sakaryamız'ı ve ülkemizi en iyi şekilde gururlandırarak bayrağımızı dalgalandırarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek en büyük hedefim" dedi.

Diğer Haberler

  1. EURO 2024'te Romanya, Belçika ve Slovakya son 16 turunda
  2. Çekya – Türkiye maçının ilk 11’leri belli oldu
  3. Göztepe’de Solet imzayı attı
  4. Türk taraftarlar Hamburg’da Stellingen Garı’nda toplandı
  5. Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel son yolculuğuna uğurlandı
  6. Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başlıyor
  7. Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başlıyor
  8. A Milliler’in EURO 2024’te ikinci tur heyecanı Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla Misli’de
  9. Bitlis, Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
  10. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın medya günü gerçekleşti

© Copyright 2024

DHA