Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Burak Yılmaz: Oynadığımız oyunun karşılığını almak istiyoruz

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Rakip Beşiktaş'a saygımız sonsuz. Yarın kazanıp inşallah bir an önce tırmanmak istiyoruz. Oynadığımızın oyunun karşılığını almak istiyoruz” dedi.

ABONE OL
İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) –

Kayserispor yarın Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın da takip ettiği antrenmanda sarı kırmızılı futbolcular kondisyon çalışması yaptı.

İdmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Yarın Beşiktaş maçı, çok değerli. Beşiktaş önemli bir takım. Çok iyi transferler yaptılar. Ajax maçı onlar için yol kazasıdır. Ama, biz yarın kesinlikle kazanmak istiyoruz. Rakip Beşiktaş'a saygımız sonsuz. Yarın kazanıp inşallah bir an önce tırmanmak istiyoruz. Oynadığımızın oyunun karşılığını almak istiyoruz. A Milli Takım hocası sevgili Montella da bugün bizlerle. Hem antrenmanımızı takip ediyor hem de yarın maçımızı takip edecek. Çünkü formda ve iyi oyuncularımız var. Onları da takip etmeye geldi” açıklamasında bulundu.

“SERHAT AKIN KONUSUNDA ÇOK ÜZGÜNÜM”

Genç teknik direktör Burak Yılmaz açıklamasının devamında, “Hafta içi yaşanan çok üzücü bir Serhat Akın olayı var. Kendisiyle de konuştum. Bu konuda çok üzgünüm. Çok kırgınım. Çünkü artık futbol spor olmaktan çıktı. Futbolda eleştiri olur. Sizler de bizleri eleştiriyorsunuz. Bizler yıllarca hem oyunculuğumuzda hem antrenörlüğümüzde eleştirildik. O yüzden çok kırgınım. Çok üzüntülüyüm. İnşallah böyle bir şeyler bir daha yaşanmaz. İnşallah böyle şeyler yaşanmaz ama sadece sosyal medyada paylaşımlar yapabiliyoruz. İnşallah böyle bir şey bir daha yaşanmasın” ifadelerini kullandı.

“YARIN BU BİR BAŞLANGIÇ OLSUN”

Kaleci Bilal Bayazit’ın sakatlığının sorulması üzerine Burak Yılmaz, “ Bilal ilk kez dün bizimle çalıştı. Ben yarın kalede olabileceğini düşünüyorum ama yine de tam olarak akşam belli olacak. Onurcan Piri Trabzonspor maçında harika oynadı. Göztepe maçında şansızdı. Onur’a da Bilal’e de güvenimiz sonsuz. Bir an önce hak ettiğimizi almak istiyoruz. İnşallah yarın bu bir başlangıç olsun” açıklamasında bulundu.

 

Diğer Haberler

  1. Acun Ilıcalı: Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz
  2. Cumhurbaşkanlığı Kupası 14’üncü kez Anadolu Efes’in
  3. Antalyaspor - Fenerbahçe: 0-2
  4. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan hakem tepkisi
  5. Simon Banza: Mutluluk verici bir galibiyet oldu
  6. 37’nci Cumhurbaşkanlığı Kupası Anadolu Efes’in
  7. Ozan Tufan stattan koltuk değnekleriyle ayrıldı
  8. Basketbol Gelişim Merkezi görkemli törenle açıldı
  9. Trabzonspor- Konyaspor: 3-2
  10. Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı

© Copyright 2024

DHA