Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yerli ve Milli Parti lideri Mutlu: Türkiye bir hukuk devletidir

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, “CHP’yi eleştirmeye ve uyarmaya devam edeceğiz. Hepinize ‘ahmak’ diyen Hüda-Par Genel Başkanına niye suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Sayın Ekrem İmamoğlu, ‘ahmak’ davasının tarafı olarak sen niye devleti, anayasayı bilmeyen bu adam için suç duyurusunda bulunmuyorsun. Bu vatan bizim, Türkiye bir hukuk devletidir. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

 

Yerli ve Milli Parti lideri Teoman Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) seslenmek istiyorum. Kimse kusura bakmasın CHP’yi eleştirmeye ve uyarmaya devam edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine ‘ahmak’ dediği iddiasıyla İstanbul Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası verilmişti. Yaklaşık iki yıldır İstinaf Mahkemesi'nde bekleyen dosya ile ilgili ‘karar onandı’ açıklamaları yapıldı. Ey CHP, peki siz uyuyor musunuz? Hepinize ‘ahmak’ diyen Hüda-Par Genel Başkanına niye suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Sayın İmamoğlu, ‘ahmak’ davasının tarafı olarak sen niye bu devleti, anayasayı bilmeyen bu adam için suç duyurusunda bulunmuyorsun. Elinde emsal karar var ne duruyorsun? Sonra deniliyor ki, niye CHP ile uğraşıyorsun? Bu vatan bizim, Türkiye bir hukuk devletidir. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır” diye konuştu. (DHA)

Diğer Haberler

  1. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Mısır'ın Ankara Büyükelçisini kabul etti
  2. Yeniden Refah Partili Eldoğan’dan istifalarla ilgili açıklama
  3. Bakan Uraloğlu: Her gün 440 civarında büyük saldırıyı engelliyoruz
  4. Bakan Kurum, Avustralyalı mevkidaşı ile görüştü
  5. Bakan Bayraktar: İlk fazda 10 milyon metreküp olacak üretimimizi 20 milyon metreküpe çıkaracak
  6. Bakan Uraloğlu: Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresini 4 saatten 1,5 saate düşüreceğiz
  7. İBB Başkanı İmamoğlu: Bu memleketin liyakate, adalete çok ihtiyacı var
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefimize ulaşana kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz
  9. Bakan Yumaklı: Şeker pancarı fiyatlarını haftaya açıklamış olacağız
  10. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, New York’taki Türkevi’ni ziyaret etti

© Copyright 2024

DHA