Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erbakan: Muş, partimizin kalesi olacaktır

YENİDEN Refah Parti Genel Başkanı Fatih Erbakan, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Muş’a geldi. Burada partisinin yeni teşkilat binasının açılış programına katılan Erbakan, “İnşallah geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Muş, Milli Görüş’ün, Yeniden Refah Partimizin kalesi olacaktır. Muş, kendine yakışan hareketi inşallah gerçekleştirecektir. Yapılacak ilk seçimde aynı geçmiş dönemlerde olduğu gibi Muş’ta yeniden oy patlaması ve zaferleri, birinci parti oluşumuzu inşallah hep birlikte yaşayacağız” dedi.

ABONE OL
MUŞ,(DHA)-

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile birlikte Muş’a geldi. Partisinin yeni teşkilat binasının açılış programına katılan Erbakan, kurdele kesimiyle birlikte yeni yerin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Erbakan, “Yeniden Refah Partisi’nin iktidar olması da paylaşımda adaletin, yönetimde adaletin, yargıda adaletin tesis edilmesi için önemlidir. Borç, faiz, zam, vergi ekonomisi yerine üretime, istihdama, ihracata dayalı bir ekonomi modelinin uygulanması için önemlidir. Yeniden Refah Partimizin iktidarı, önce imtiyazlılar, güçlüler anlayışı yerine önce ezilenler, dar gelirliler ve millet anlayışının hakim olması için önemlidir. Yeniden Refah Partimizin iktidarı, önce ahlak ve maneviyat prensibinin devletin bütün kademelerinde hakim olması için önemlidir. Ahlaki, manevi ve kalitesi yüksek nesilleri yetiştiren bir müfredatın ve eğitim sisteminin Türkiye’de hakim olması için önemlidir. Yeniden Refah Partimizin iktidarı, medyada yapılan yayınların kültürümüze, değerlerimize, tarihimize uygun hale getirilmesi için önemlidir. Yeniden Refah Partimizin iktidarı, toplumun sigortası olan aile müessesesinin korunması için, yeni nesillerimizin korunması için önemlidir. Yeniden Refah Partimizin iktidarı, Türkiye’nin öncülüğünde D60 hedefine ulaşarak, İslam birliğini tesis ederek hem bölgemizde hem Filistin’de hem de dünyanın dört bir yanındaki zulmün ve sömürünün ortadan kaldırılması için önemlidir. İşte bu iktidarın inşallah işaret fişeklerinden bir tanesi de yıllarca Milli Görüş’ün kalesi olan Muş’tan atılacaktır, buna inanıyoruz. İnşallah yeni teşkilat binamız ve il başkanımız ekibiyle birlikte bu işaret fişeğinin Muş’tan atılmasına vesile olacaktır” diye konuştu.

Erbakan, konuşmasının ardından teşkilat binasının yeni yerini inceleyerek, partilileriyle bir araya geldi.

 

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 2025 bütçesinde en büyük payı yine eğitime ayırıyoruz
  2. Bakan Tunç: İlk 4 madde ile ilgili bir tartışmanın söz konusu olmadığını söyledik zaten
  3. İYİ Parti'den TBMM'ye ilk 4 madde için kanun teklifi
  4. Cevdet Yılmaz: Ürettiğimiz vagon ve hızlı tren projeleri ile küresel rekabette güçlü konuma ulaşacağız
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş'u kabul etti
  6. Bakan Yerlikaya: Suça karşı toplumsal seferberlikle hareket etmemiz lazım
  7. Kredi kartından savunma sanayi fonuna pay aktarılmayacak
  8. CHP'li Başarır: Laiklik bu ülkede özgürlüğün teminatıdır
  9. Bakan Göktaş: 6284'ü sonuna kadar uygulatmaya kararlıyız
  10. Bakanlıktan depremden etkilenen köylerin yerinde dönüşümüne ilişkin yönetmelik

© Copyright 2024

DHA