Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasbahçe Sosyal Tesisleri'nde depremden etkilenenleri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası Kağıthane Hasbahçe Sosyal Tesisleri’nde geceyi dışarıda geçiren vatandaşları ziyaret etti.

ABONE OL
Armağan GÖKMEN - Emre KURT / İSTANBUL, (DHA)-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası akşam saatlerinde İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde bulunan kriz merkezini ziyaret etti. Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve İstanbul Valisi Davut Gül ve yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TESİSLERDE KALANLARI ZİYARET ETTİ

Daha sonra Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Sosyal Tesisleri’nde geceyi orada geçiren vatandaşları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kağıthane’deki ziyaretinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de eşlik etti.


Diğer Haberler

  1. Devlet Bahçeli: Kanaatimce DEM Parti’nin 4 Ocak 2026’da düzenleyeceği mitingin hiçbir mahsurlu yanı yoktur
  2. CHP, 'Terörsüz Türkiye' raporunu TBMM'ye sundu
  3. Ümit Özdağ: Türk milletinden bir şeylerin gizlendiğini görüyoruz
  4. AK Parti'li Çelik: Özel'in yabancı ülkelerdeki partilerin desteğini talep etmesi vahim bir durum
  5. Cevdet Yılmaz: Türkiye, stratejik akılla düzen kurucu bir aktör konumundadır
  6. Burhanettin Duran: 2 bin 500'e yakın dezenformasyonu gözler önüne serdik
  7. MSB: Hava savunma sistemimizin zafiyet içinde olduğu iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır
  8. Şehzadeler'de başkanlık seçiminde AK Parti ile MHP aday çıkarmayacak
  9. Adalet Bakanı Tunç, Sadettin Saran ile bir araya geldi
  10. Cevdet Yılmaz: Yeni, sivil bir anayasayı savunuyoruz

© Copyright 2025

DHA