Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

BBP lideri Destici, 23 Nisan’da çocuklarla bir araya geldi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında kendisini ziyaret eden çocukları ağırladı.

ABONE OL
Gizem KARADAĞ-Celal ATALAY/ANKARA, (DHA)-

BBP lideri Mustafa Destici, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında çocuklarla bir araya geldi. Makamını çocuklara bırakan Destici, hatıra fotoğrafı çektirdi; daha sonra hazırladıkları hediyeleri takdim etti. Burada açıklamalarda bulunan Destici, “Bizim geleceğimiz siz sevgili çocuklarımızsınız. Biz her zaman şunu dile getiriyoruz; ‘bir çocuğun güldüğü her yer vatandır’ diyoruz. Bir çocuğun hayali her şeyin başlangıcıdır. Sizin varlığınız bizi umutlandırmakta, ümitlendirmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni daha da ileriye taşıyacak ve dünya var oldukça yeryüzünde güçlü bir devlet olarak bulunmasını sağlayacak ve devam ettirecek olan da siz kıymetli çocuklarsınız. Siz çocuklarımız olarak ailelerinizin sevgililerisiniz. Bunun yanı sıra siz vatanımızın en önemli nadide çiçeklerisiniz ve bizim geleceğimizsiniz, istikbalimizsiniz. Bir toplum ne kadar çok çocuğa sahip ise, o kadar ileride daha büyük bir devlet, toplum ve daha büyük bir millet olur. Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin varlığını, ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin istiklalini ve istikbalini muhafaza etmek için çalışıyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize çok önem ve kıymet veriyoruz. Sizleri bugün burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Büyük Birlik Partimize hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.

Destici, ayrıca İstanbul’da meydana gelen deprem ile ilgili, “Depremi yaşayan, hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Artçıların da devam ettiğini biliyoruz. İlgili kurumlarımızın, yerel yönetimlerimizin depreme hazırlık olması gerekiyor. Bütün vatandaşlarımızın da elbette depreme karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. İstanbul’umuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Türkiye'den BM'nin Sudan'daki lojistik merkezine yönelik saldırıya kınama
  2. DEM Parti, yarın Gelecek Partisi'ni ziyaret edecek
  3. Bakan Fidan, Dışişleri Şehitliği'ni ziyaret etti
  4. Kasapoğlu, Washington temaslarını değerlendirdi: Daha somut adımların atılacağına inanıyoruz
  5. Bakan Tekin: Çocuklarımızı ucuz iş gücü olarak gören her türlü yaklaşım kabul edilemez
  6. Siyasilerden Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay için başsağlığı mesajı
  7. Ömer Çelik'ten Avustralya'daki terör saldırısında ölenler için başsağlığı mesajı
  8. Bakan Göktaş: Dijital medyaya dair denetleyici bir yasal düzenlemenin yapılması elzemdir
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel liderliğini kabul ettirecek bir Türkiye'ye sizlerle birlikte kavuşacağımıza inanıyorum
  10. Türkiye'den Avustralya'daki terör saldırısına kınama

© Copyright 2025

DHA