Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Yüksek teknolojiyi uygun fiyatla Türk tüketicisine ulaştırıyoruz’

Küresel akıllı ev aletleri markası Dreame Technology, düzenlediği bir lansmanla ‘amiral gemisi’ robot süpürge X40 Ultra ile birlikte toplamda 6 adet yeni robot süpürgesini Türkiye’de satışa çıkardığını duyurdu. “Yüksek teknolojiyi uygun fiyatla Türk tüketicisine ulaştırma hedefindeyiz” diyen Dreame Pazarlama Müdürü Oğuzhan Karakaş X40 Ultra hakkında, “Tüketici tarafından robot süpürgeden yalnızca paspas yapıp bir yerleri silmesi değil aynı zamanda kendi ihtiyaçlarını da gidermesi bekleniyor. Ürünümüz her gündelik temizlikte tüketiciye manuel müdahale bırakmaksızın temizlik operasyonunu kendi gerçekleştiriyor. Bu özellikleri geliştirmeye ve daha mükemmel şekilde tüketiciye sunmayı hedefliyoruz” dedi.

ABONE OL
Tuğçe ODABAŞI-Harun ŞAHBAZOĞLU/İSTANBUL,(DHA)- 

Kullanıcılarına pratik ve etkili temizlik çözümleri sunmayı hedefleyen teknoloji markası Dreame, Geçtiğimiz yıl kasım ayında düzenlemiş olduğu bir lansmanla Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Dün gerçekleşen ikinci lansmanında bu kez yeni ‘amiral gemisi’ ürünü Dreame X40 Ultra robot süpürgesini tanıttı. İstanbul’da Mihre Mutlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen davete Lara Paşalı, Başak Gümülcinelioğlu, Mert Vidinli, Merve Oflaz ve Damla Can gibi sosyal medya fenomenleri ve oyuncuların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 12,000Pa güçlü emiş gücü, tamamen otomatik temizlik istasyonu, dolanmayı önleyici fırça ve akıllı haritalama teknolojisi ile kullanıcıların deneyimine sunulan ve Dreame’nin ‘amiral gemisi’ olarak adlandırılan X40 Ultra, halı seramik ve ahşap gibi farklı zemin türlerine uyumlanarak etkili temizlik performansı sergilemesiyle öne çıkıyor. Şirket X40 Ultra ile birlikte orta segmentte L10s Plus, L10 Prime, L10s Pro Gen 2, giriş segmentte ise D10 Plus Gen 2 ve D9 Max Gen 2 robot süpürgeleri zincir mağazalarda ve online satış kanallarında satışına başladı.

‘TÜRK PİYASASINDA 2025 YILINDA LİDERLİĞİ YAKALAMAK İSTİYORUZ’

Lansmanda konuşan Dreame Pazarlama Müdürü Oğuzhan Karakaş, lansman hakkında konuştu. Karakaş, ”Dream Türkiye olarak bugün X40 Ultra lansmanımızı gerçekleştirdik. Birçok davetli ile burada Türkiye piyasasında 6 ayrı robot süpürge ürünümüzü sunmuş olduk. Fransa'da, Almanya'da, İtalya'da tüketiciler DREAME’yi hangi noktaya taşıdıysa Türk tüketicisinin dünyasında da aynı pozisyonda yer almayı hedefliyoruz. Türk piyasasında 2025 yılında liderliği yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

‘ÜRETTİĞİMİZ HER ÜRÜNÜN ARKASINDA YÜKSEK KALİTE VE ADİL FİYAT İDDİAMIZ VAR’

Şirket hakkında da bilgiler veren Karakaş, hedeflerinin Türk tüketicisine adil fiyatlı ve yüksek kaliteli ürünlerle ulaşmak olduğunu aktardı. Karakaş şöyle konuştu:

“Robotik teknolojiler alanında yoğun Ar-Ge çalışmalarına odaklanan firmamız, 2017'den beri Çin'de faaliyet gösteriyor. Yalnızca robot süpürge değil, ıslak-kuru süpürgeler, dikey süpürgeler, saç bakım ürünleri ve daha birçok robotik cihazla geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Türkiye pazarına özel olarak, hem robot süpürge hem de diğer kategorilerdeki ürünlerimizle Türk tüketicisinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Ürettiğimiz her ürünün arkasında yüksek kalite ve adil fiyat iddiamız var. Sektörde birçok rakip olsa da, biz farklılaşmak için sürekli olarak inovasyon yapıyoruz ve ürünlerimizi Türk tüketicisinin bütçesine uygun hale getiriyoruz. Böylece, Türk tüketicisine daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Türkiye piyasasında daha uygun fiyatlarla tüketicilere ürün üretmek adına da 2025 yılı içerisinde bir üretim tesisi kurmak gibi bir hedefimiz var.”

‘DREAME X40 ULTRA YALNIZA TEMİZLİK YAPMIYOR, KENDİ İHTİYAÇLARINI DA KARŞILIYOR’

Karakaş lansmanı gerçekleşen ürün hakkında da şu bilgilendirmelerde bulundu:

“Dreame X40 Ultra akıllı bir robot süpürge. Kusursuz temizlik iddiamız var. 12.000 Pascal emiş gücüyle halılar ve zeminler üzerindeki tüm kirleri temizleyebilme kapasitesi var. Bunun yanında genişleyebilir yan fırçası ve genişleyebilir paspas koluyla birlikte L ve dikey köşelerdeki kirli alanları temizleyebiliyor ve bunu en mükemmel şekilde gerçekleştiriyor. Yalnızca paspas yapıp bir yerleri silmesi değil aynı zamanda robot süpürgenin kendi ihtiyaçlarını da gidermesi tüketici tarafından bekleniyor. Kendi paspaslarını kendi temizlemesi bunun yanında kendi silmiş olduğu kirleri ana istasyonuna kendi götürüp boşaltması ve her gündelik temizlikte sürekli tüketiciye manuel müdahale bırakmaksızın temizlik operasyonu gerçekleştirmesi. Tüm bunlar robot süpürgenin kusursuz bir şekilde çalışmasını ifade eden ayrıntılar ve gittikçe bu özellikleri geliştirmeye ve daha mükemmel şekilde tüketiciye sunmaya çalışıyoruz.”

DREAME L10S PRO, 2024 YILINDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNÜMÜZ OLDU’

Türk piyasasına sunulan diğer ürünler hakkında da açıklamalar yapan Oğuzhan Karakaş, “Piyasaya bugün üstün performanslı X40 ULTRA robot süpürgesinin yanı sıra, daha sade ve kullanışlı robot süpürgeler de sunduk. Dreame L10s Plus, Dreame L10s Pro Gen 2 gibi modellerimizle tüketicilerimize çeşitli seçenekler sunuyoruz. Özellikle Dreame L10s Pro, 2024 yılında en çok tercih edilen ürünümüz oldu. Şimdi ise, Dreame L10s Pro'nun daha gelişmiş bir versiyonu olan Dreame L10s Pro Gen 2'yi Türk tüketicileriyle buluşturuyoruz. Bu yeni ürünümüzün de büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÜRÜNLER ZİNCİR TEKNOLOJİ MAĞAZALAR VE ONLİNE SATIŞ PLATFORMLARINDA SATIŞTA

Tüm ürünlerin Türkiye içerisindeki online alışveriş platformlarında ve zincir teknoloji mağazalarında satışta olduğunu aktaran Karakaş, “Ürünlerimiz her zaman zincir mağazalarda ve online platformlarda satışta olacak ve gittikçe güncellenerek yeni ürünlerle desteklenerek devam edecek” dedi.

Ürünlerle ilgili geri dönüşlerin alınacağı çağrı merkezinin de aktif olarak çalıştığını söyleyen Karakaş, “Tüketici deneyimimizi geliştirmek adına çağrı merkezimizi de devreye almış bulunuyoruz. Artık tüketiciler bir şikayetleri olduğu zaman DREAME çağrı merkezinden de ulaşarak, oradan çözüm arayabilecekler” diye konuştu.

Lansmana ev sahipliği yapan Mihre Mutlu, “Dreame ile bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Deneyimlediğim ve çocuğum olduğu için ve evde hayatımı kolaylaştıracak çok fazla şeye ihtiyaç duyduğum için DREAME’yi seviyorum. Çok güzel bir gün geçirdik. Favori ürünüm X40 Ultra süpürge. Ben ve oğlum onu çok seviyoruz” dedi.

Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu ise, “Güzel bir marka ile tanıştık. Ürünleri ve arkasındaki mühendisliği çok detaylı bir şekilde öğrendik. Her bütçeye her eve ve her ihtiyaca uygun ürün gamının geniş olması çok güzel” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ürünler, deneyim alanında davetlilere sunuldu.

LANSMANA ÖZEL AKSESUAR HEDİYELERİ

24 Eylül itibariyle başladığı açıklanan lansman kampanyası 8 Ekim’e kadar devam edecek.

Yapılan açıklamaya göre 8 Ekim’e kadar devam eden Dreame’nin lansman kampanyası ise şöyle:

"Dreame X40 Ultra: 57,999₺ tavsiye edilen satış fiyatı ile zincir mağazalarda ve online alışveriş platformlarında satışta olan Dreame X40 Ultra satın alanlar 2 yıla ek 1 yıl ekstra garanti hakkı kazanarak toplamda robot süpürgeleri için 3 yıl garanti kapsamı elde ediyor. Bunun yanında 1 adet yedek kauçuk fırça, 2 adet yedek yan fırça, 3 adet ikili paspas ped, 2 adet yedek toz torbası ve 2 adet yedek filtre de hediye olarak kazanıyor.

Dreame L10s Plus: 7,000Pa emiş gücü, 90 güne kadar eller serbest temizlik, ultrasonik halı algılama özelliği ile gelen Dreame L10s Plus ise 19,999₺ tavsiye edilen satış fiyatıyla satışta. Lansmana özel kampanya kapsamında 8 Ekim tarihine kadar satın alımlarda 1 adet yedek kauçuk fırça, 2 adet yedek yan fırça, 2 adet yedek filtre, 2 adet yedek toz torbası, 3 çift yedek paspas ped hediye.

L10 Prime: 4,000Pa emiş gücü, çift döner paspas, paspas kaldırma ve kendi kendine paspas temizleme özelliğine sahip L10 Prime ise 19,999₺ tavsiye edilen satış fiyatı ile sunuluyor. Lansmana özel L10 Prime satın alanlar 2 adet yedek filtre, 2 adet yedek yan fırça, 1 adet kauçuk fırça, 6 çift paspas ped hediye hakkı kazanıyor.

Dreame L10s Pro Gen 2: 7,000Pa emiş gücü, otomatik paspas kaldırma, DuoScrub Paspaslama, ultrasonik halı algılama ve daha birçok özelliği ile satışta olan Dreame L10s Pro Gen 2 ise 16,999₺ tavsiye edilen satış fiyatı ile sunuluyor. Dreame L10s Pro Gen 2 satın alanlar 3 çift paspas ped hediye fırsatı kazanıyor.

D10 Plus Gen 2: 16,999₺ tavsiye edilen satış fiyatı ile sunulan D10 Plus Gen 2 satın alanlar 3 adet yedek toz torbası hediye fırsatı yakalıyor.

D9 Max Gen 2: 6,000Pa emiş gücüne ve hem süpürge hem paspas özelliğine sahip D9 Max Gen 2 13,999₺ tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor."

Diğer Haberler

  1. Turna.com'dan 800 TL'ye varan indirim kuponu
  2. Kâğıthane'deki otoparklarda akıllı sistem dönemi başladı
  3. Kuzeyboru, 25 milyon dolarlık CTP üretim tesisini tamamlayarak, devreye aldı
  4. ‘Akcoat, katıldığı 3 fuarda sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı yaklaşımlarını pekiştirdi’
  5. 'Stoksuz e-ticaret’ modeli girişimcilerin stok tutmadan satış yapmasına olanak tanıyor'
  6. THY Teknik A.Ş., Garuda Indonesia’ya komponent bakım hizmeti sağlayacak
  7. İş dünyasının teknoloji etkinliği Transformation NOW! 2024, 10 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek
  8. Seramik sektörü 41'inci kez İtalya’daki Cersaie Fuarı’nda buluştu
  9. Bahçelievler’de Sağlıklı Kentler Birliği eylül ayı encümen toplantısı düzenlendi
  10. TAV Havalimanları’na Atlanta’dan hizmet kalitesi ödülü

© Copyright 2024

DHA