Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Seramik sektörü 41'inci kez İtalya’daki Cersaie Fuarı’nda buluştu

Seramik fuarı Cersaie, bu yıl 41’inci kez düzenlendi. 27 Eylül’de son bulacak olan fuara, Türkiye’den teknik granit üreticisi de yeni koleksiyonlarıyla beşinci kez katıldı. Marka, 13’üncü yüzyılda adalet sarayı olarak hizmet veren Palazzo Re Enza’da ürünlerini sergilerken, iş ortaklarını da düzenlediği gala etkinliğinde ağırladı. Qua Granite İhracat Satış Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem Çakır Suna, “Cersaie Fuarı, markamızı ve yeniliklerimizi pek çok ülkeden profesyonelle tanıştırmamızı sağlayan çok önemli bir buluşma noktası. Bu fuarda 2019 yılından bu yana ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

İtalya’nın Bolonya şehri, 41'inci kez Cersaie seramik fuarına ev sahipliği yapıyor. 23 Eylül’de başlayan ve yarın son bulacak olan fuarda, 606 marka yaklaşık 155 bin metrekarelik alanda 5 gün boyunca ürünlerini sergiliyor. Uzun yıllardır pek çok Türk markasını da ağırlayan fuara, Qua Granite de bu yıl 5’inci kez katılıyor.

İŞ ORTAKLARINI SARAYDA AĞIRLIYOR

Fuarla ilgili açıklama yapan Qua Granite İhracat Satış Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem Çakır Suna, “Türkiye’nin teknik granit üretimi yapan en büyük tesisine sahibiz. Tüm süreçlerimizde sürdürülebilirliği önceliyoruz. Üretim tesislerimizde kullandığımız suyun yüzde 100’ünü geri dönüştürüyoruz. Uzman ekiplerimiz, üstün üretim teknolojilerimiz ve geniş ürün yelpazemizle, uluslararası pazarlardaki varlığımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Cersaie Fuarı, markamızı ve yeniliklerimizi pek çok ülkeden profesyonelle tanıştırmamızı sağlayan çok önemli bir buluşma noktası. Seramik sektörünün en prestijli etkinliği kabul edilen Cersaie Fuarı’nda 2019 yılından bu yana ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Suna, toplam satışlarının yaklaşık yüzde 33’ünü ihraç ettiklerini ve başta AB ülkeleri olmak üzere 100'den fazla ülkeye satış yaptıklarını sözlerine ekledi.

Suna, “Bolonya’nın en önemli tarihi simgelerinden biri olan Palazzo Re Enzo’da iş ortaklarımızı ağırlıyoruz. Bu yıl bir farklılık yaparak 13’üncü yüzyıldan kalma bu ikonik yapıda 2 gün ve 2 gece süren özel bir organizasyona imza attık. 24-25 Eylül tarihlerinde yeni ürünlerimizi hem fuar alanındaki standımızda hem de Palazzo Re Enzo’da sergiledik. Hazırladığımız özel show ve etkinliklerle konuklarımıza unutulmaz bir deneyim yaşattık” ifadelerini kullandı.

ZAMANSIZ RENK PALETLERİ VE MODERN TASARIMLAR

Qua Granite fuarda, yeni koleksiyonlarını 18’inci holdeki 200 metrekarelik standında sergiliyor. 60x120, 100x100 ve 30x90 cm ebatlı yeni serilerinin yanında dış mekan için tasarlanan özel serilerini de tanıtan markanın yeni koleksiyonlarında, doğanın ilham verici dokuları, zamansız renk paletleri ve modern tasarımlar öne çıkıyor. Üstün desen ve renk teknolojisi, doğanın canlılığını mekanlara taşımaya olanak tanıyor. Doğal taş dokularından esinlenilen traverten, mermer ve ahşap desenli granitler, farklı yüzey bitişleriyle sunuluyor. Koleksiyonlardaki bej, gri, beyaz ve pastel tonlar, çağdaş trendleri yansıtırken, ahşap görünümlü ürünler mekana doğal bir sıcaklık katıyor.

Diğer Haberler

  1. Turna.com'dan 800 TL'ye varan indirim kuponu
  2. Kâğıthane'deki otoparklarda akıllı sistem dönemi başladı
  3. Kuzeyboru, 25 milyon dolarlık CTP üretim tesisini tamamlayarak, devreye aldı
  4. ‘Akcoat, katıldığı 3 fuarda sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı yaklaşımlarını pekiştirdi’
  5. 'Stoksuz e-ticaret’ modeli girişimcilerin stok tutmadan satış yapmasına olanak tanıyor'
  6. THY Teknik A.Ş., Garuda Indonesia’ya komponent bakım hizmeti sağlayacak
  7. İş dünyasının teknoloji etkinliği Transformation NOW! 2024, 10 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek
  8. Bahçelievler’de Sağlıklı Kentler Birliği eylül ayı encümen toplantısı düzenlendi
  9. TAV Havalimanları’na Atlanta’dan hizmet kalitesi ödülü
  10. ‘Yüksek teknolojiyi uygun fiyatla Türk tüketicisine ulaştırıyoruz’

© Copyright 2024

DHA