Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

M Oil'den 240 TL'ye varan Bankkart Lira hediye

ZİRAAT Bankası iş birliğiyle müşterilerine özel bir kampanya düzenleyen M Oil, 1 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen akaryakıt ve otogaz alışverişine 240 TL'ye varan Bankkart Lira hediye ediyor. Anlaşmalı M Oil istasyonlarında geçerli olan kampanya, Ziraat Bankkart ile Bankkart POS'undan yapılan işlemleri kapsıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Türkiye genelinde 400'e yakın istasyonu olan M Oil, Ziraat Bankkart ile Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılan 800 TL ve üzeri 4'üncü akaryakıt ve otogaz alışverişine 240 TL'ye kadar Bankkart Lira hediye ediyor. 1 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında Ziraat Bankası iş birliği ile düzenlenen kampanya anlaşmalı M Oil istasyonlarını kapsıyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin, akaryakıt ya da otogaz alışverişini gerçekleştirmeden önce Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya Ziraat Bankası'na kayıtlı telefon numaralarından MOIL yazıp 4757'ye SMS göndermeleri gerekiyor.

BANKKART LİRALAR 22 ARALIK'A KADAR KULLANILABİLECEK

Aynı gün içerisinde yapılan 800 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesinin dahil edildiği kampanyada, ödül kazanımına ilişkin bilgiler slip üzerinde ve Bankkart Mobil'de yer alırken, SMS yoluyla da bilgilendirme yapılıyor. Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 22 Kasım'da yüklenecek ve 22 Aralık tarihine kadar Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahiplerinin hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile dahil olabildiği kampanyaya ücretsiz Bankkart sahipleri katılamıyor. Sadece asıl kart sahiplerine hitap eden kampanyada, ek ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamalarına dahil ediliyor.

Diğer Haberler

  1. KidZania İstanbul CEO'su Ebru Timur, 'yılın lideri' seçildi
  2. Hepsiburada, ‘Patili Dostlara Destek’ kampanyasını büyütmeyi hedefliyor
  3. SunExpress ve Air Cairo iş birliğiyle Avrupa ile Mısır arasında köprü kuruldu
  4. DeFacto'ya PETA'dan 'En İyi Vegan Kemer' ödülü
  5. Adaptech teknolojisi, Maximus motor yağlarında kullanılmaya başlandı
  6. Cosmogenesis Labs, Çin merkezli Sunline Group ile iş birliğine imza attı
  7. Yıldız Holding, New York'taki Birleşmiş Milletler etkinliğinde fırsat eşitliği çağrısı yaptı
  8. ‘Dinamik Hızlandırma Programını’nın kazananları belli oldu
  9. Fitness Milli Takımı Seçmeleri, besin takviyesi markalarını buluşturdu
  10. İsdemir, 54’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor

© Copyright 2024

DHA