Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şırnak'ta narkotik operasyonu: 2 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta düzenlenen narkotik operasyonunda 2 şüphelinin yakalandığını, 375 litre sıvı metamfetamin ele geçirildiğini açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı ile Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen 'Narkokapan-11 Operasyonu'nda 375 litre sıvı metamfetamin ele geçirildiğini, 2 şüphelinin yakalandığını belirtti. Bakan Yerlikaya, 2024 yılı içerisinde Jandarma Genel Komutanlığı tarafından uyuşturucuya yönelik operasyonlarda toplam 4 ton 45 kilogram metamfetamin ele geçirildiğini kaydetti.

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarmayı tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Bu mücadelemizde aziz milletimizin duyarlılığı ve desteği bizim için çok önemli. Şüpheli durumları bize bildirin, gereğini yapalım" dedi.

Diğer Haberler

  1. Banyoda bir anda dökülen fayanslar panik yarattı; 5 katlı bina tahliye edildi
  2. Bartın'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı
  3. Yolda karşılaştığı eski sevgilisini, annesini ve kız kardeşini bıçakladı
  4. İletişim Başkanlığı'ndan 'Derbide 32 bin 500 polis görevlendirildi' iddiasına yalanlama
  5. Kızını darbettiği gerekçesiyle tartıştığı damadını bıçakla öldürdü
  6. Gence dayak olayına 2, cinayete 1 tutuklama
  7. Önce yayaya, ardından direğe çarpan otomobilin sürücüsü: Alkollüyüm, ehliyetimi alabilirsiniz
  8. İletişim Başkanlığı, BBC'nin haberini yalanladı
  9. Sokak hayvanları derneğine 'haksız kazanç' davası; 14 sanığa 7’şer yıl hapis istemi
  10. MSB: Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi

© Copyright 2025

DHA