Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şanlıurfa'da göçükte ölen 3 işçi toprağa verildi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Halil Kartalmış, Engin Çekiç ve Kadir Altınsöz, gözyaşları arasında toprağa verildi.

ABONE OL
Şanlıurfada göçükte ölen 3 işçi toprağa verildi
Ömer ŞULUL/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)

Olay, dün akşam saatlerinde Ceylanpınar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Özel bir firmada çalışan Halil Kartalmış, Engin Çekiç, Kadir Altınsöz ve Mithat Yılmaz, kanalizasyon çalışması sırasında göçük altında kaldı. Mithat Yılmaz, çevredeki işçiler ve vatandaşların yardımıyla kurtarılırken, diğer üç işçi tonlarca toprağın altında mahsur kaldı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışmalarının sonucunda göçük altından çıkarılan 3 işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 3 işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Halil Kartalmış, Engin Çekiç ve Kadir Altınsöz’ün cenazeleri ailelerine teslim edildi. Cuma namazının ardından Ceylanpınar Aile Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrası işçiler gözyaşları içinde defnedildi. Cenazeye, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 


Diğer Haberler

  1. Gerçeklik algısı yetişkinleri oyun bağımlısı yapıyor
  2. Arkadaşını boğazını keserek öldürüp, şizofren olduğunu iddia eden sanığın akıl sağlığı belirlenecek
  3. Bacağı sakatlanınca işinden oldu, parka kurduğu çadırda yaşıyor
  4. Profesörden 'denizanası' uyarısı
  5. Ankara'da Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu: 525 gözaltı
  6. Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı'nın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı
  7. Bursa'da 20 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
  8. Adana'da 1228 polisin katıldığı denetlemelerde aranan 93 kişi yakalandı
  9. Denizli’de çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
  10. Jandarma Asayiş Vakfı Yalova Temsilciliği ilk toplantısını yaptı

© Copyright 2025

DHA