Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şanlıurfa’da anne ve 2 kızı ölü bulundu

Şanlıurfa'da bir süre önce eşinden boşanan Serap Yamaca (35) ile büyük kızı İsmet Ada’nın (14) evde silahla vurulmuş cansız bedenleri, küçük kızı Nida Yamaca (8) ise kolunda serum takılı hareketsiz bulundu. Hastaneye kaldırılan Nida Yamaca da kurtarılamadı.

ABONE OL
Şanlıurfa’da anne ve 2 kızı ölü bulundu
Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)

Olay, saat 14.00 sıralarında Alibaba Mahallesi'ndeki 11 katlı binanın 7'nci katında meydana geldi. Bir süre önce boşandığı öğrenilen Serap Yamaca, evde bulunan altınlarını emanet olarak komşusuna bıraktıktan sonra geri döndü. Bir süre sonra anne ve 2 kızının bulunduğu daireden silah sesi duyuldu. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Daireye giren ekipler, Serap Yamaca ile büyük kızı İsmet Ada Yamaca’yı yerde kanlar içinde yatarken, küçük kız Nida Yamaca’yı ise kolunda serum takılı hareketsiz buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Serap ve İsmet Ada Yamaca’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Nida Yamaca da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Bir hastanenin bilgi işlem bölümünde çalışan Serap Yamaca ile kızları Nida ve İsmet Ada’nın cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Nida Yamaca’nın serumuna ilaç katılarak zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

VALİLİK: OLAY ANNE TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ

Şanlıurfa Valiliği, anne ve 2 kızının evlerinde ölü bulunmasına ilişki açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, olayın anne tarafından gerçekleştirildiği belirtilerek, "27.01.2025 günü Karaköprü ilçemize bağlı Alibaba Mahallesi'nde meydana gelen olayda, anne S.K. (38), kızları 14 yaşındaki İ.A.Y. ve 8 yaşındaki N.Y.'yi öldürmeye teşebbüs etmiş, ardından ateşli silahla intihar etmiştir. Anne S.K. ve kızı İ.A.Y. olay yerinde hayatını kaybederken, N.Y. ise 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaşanan üzücü olayla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır" denildi.




Diğer Haberler

  1. Kapalı olan Taksim ve Şişhane istasyonu işletmeye açıldı
  2. Saraçhane'de izinsiz gösteriye polisten müdahale
  3. Ankara'da 'İmamoğlu' protestosunda polisten göstericilere TOMA'lı müdahale; gözaltılar var
  4. Kocaeli'de 'İmamoğlu' protestosu; karşıt görüşlü grup, 1 göstericiyi darbetti
  5. 17 yaşındaki çocuk kahvehaneyi basıp, 2 kişiyi tabancayla öldürdü
  6. Antalya'da 'İmamoğlu' protestosunda göstericilere TOMA'lı müdahale; 15 gözaltı
  7. Batman'da iki grup arasında silahlı kavga: 6 yaralı
  8. Manisa'da hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması kamerada: 1 ölü, 1 yaralı
  9. Mardin'de iki grup arasında silahlı kavga: 7 yaralı
  10. Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: 81 ildeki tüm şubelerimizin her birine aşevi açmayı hedefliyoruz

© Copyright 2025

DHA