Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Narin cinayetinde yenge Hediye Güran tutuklandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınıp, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ailenin akrabaları İ.K. ve Ş.K., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklu amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Seyfettin EKEN-Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Yürütülen soruşturmada tutuklu bulunan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ile soruşturmanın seyrini değiştirmek için sahte ihbarlarla, görevlileri farklı yerlere yönlendirdikleri ve verdikleri ifadelerinin çeliştiği belirtilen Güran ailesinin akrabaları İ.K. ve Ş.K. de gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

2 AKRABASI SERBEST BIRAKILDI

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınıp, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ailenin akrabaları İ.K. ve Ş.K., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın ise ifade işlemleri sürüyor.

YENGESİ HEDİYE GÜRAN, MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınıp, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen tutuklu amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran, savcılıktaki ifadesinin ardından 'Kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla, kuvvetli suç şüphesiyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

HEDİYE GÜRAN TUTUKLANDI

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada, savcılıktaki ifadesinin ardından ‘Kasten öldürmeye iştirak’ suçlamasıyla, kuvvetli suç şüphesiyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen tutuklu amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Ankara'daki operasyonda 1 milyar TL'lik 'sahte bal' ele geçirildi; 6 gözaltı
  2. Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu
  3. Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan sanık: Videoyu paylaşmamda özel bir durum yok
  4. Kalp krizi geçiren kişiye sağlıkçı ve itfaiyenin müdahalesini görüntülü aradıkları kişilere izlettiler
  5. Kadının öldüğü, kocasının yaralandığı olayda, kayınpeder gözaltına alındı
  6. Bakanlıktan görme engelli gazilere akıllı baston desteği
  7. Ankara'da akraba kavgası; 2 ölü, 4 yaralı
  8. Bakım için madene giren işçi vagonların arasına sıkışıp öldü
  9. Katı atık tesisinde, yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu
  10. Bakan Kacır: Türkiye'yi Cumhuriyetimizin ikinci asrında devler ligine taşıyacağız

© Copyright 2024

DHA