Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Annesini ve üvey babasını pompalı tüfek ve tabancayla öldürdü

Kütahya’da annesini öldüren üvey babasını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan ve geçirildiği sağlık kontrolünün ardından Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürülen Mert Furkan Şenol (19) evinde yapılan arama sonrası bulunan çelik yeleğin sorulmasından sonra annesi Sevgi Koçer ile üvey babası Ünal Koçer'i kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Olay yerinde polise yalan söylediğini de belirtti.

ABONE OL
KÜTAHYA, (DHA)

Olay, geç saatlerde Meydan Mahallesi Meltem Sokakta meydana geldi. Ünal Koçer (53) ile eşi Sevgi Koçer (48) evde henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Ünal Koçer, eşi Sevgi Koçer’e pompalı tüfekle ateş etti.

Sevgi Koçer vücuduna isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığılırken, bu sırada evde bulunan ve ilk eşinden olan oğlu Mert Furkan Şenol (19) ise üvey babası Ünal Koçer’e tabancayla ateş etti.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Sevgi Koçer ile eşi Ünal Koçer’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Katil zanlısı Mert Furkan Şenol ise evin önünde polis ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Şenol, işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü.

Ünal ve Sevgi Koçer’in cenazeleri ise savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kütahya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

EVDE ÇELİK YELEK BULUNDU, CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Kütahya’da annesini öldüren üvey babasını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Mert Furkan Şenol (19), geçirildiği sağlık kontrolünün ardından Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Evde yapılan incelemede pompalı tüfek ve tabancanın yanı sıra çelik yelek bulundu. Polisin, sorguda çelik yeleği sorması üzerine annesi Sevgi Koçer ile üvey babası Ünal Koçer’i kendisinin öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısı Şenol, olay yerinde polise yalan söylediğini belirtti.

‘ANNEME VE ÜVEY BABAMA POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİM’

Mert Furkan Şenol’un polise verdiği ifadesinde hem pompalı tüfek hem de tabanca kullandığını belirterek, “Uzun süredir annem ve üvey babam beni evden atmak ve öldürmek üzerine tehdit ediyordu. Bende kendimi korumak için internetten tabanca ve çelik yelek sipariş edip aldım. Ayrıca annemin telefonunda üvey babamla birlikte müstehcen video ve fotoğrafları görünce çok rahatsız oldum. Evde tartıştıkları sırada çelik yeleği üzerime giyip anneme ve üvey babama pompalı tüfekle ateş ettim. Tüfeğin kartuşu bitince üvey babamı belimdeki tabancayla öldürdüm” dediği öğrenildi. Evde ele geçirilen silahlarda yapılan incelemesinde ise sadece katil zanlısı Mert Furkan Şenol’un parmak izleri tespit edildi. Soruşturma sürüyor.



Diğer Haberler

  1. Şırnak’ta yapımı süren hastane inşaatında yangın
  2. İzmir merkezli 5 ilde DAEŞ operasyonu; 18 tutuklama
  3. Husumetlisini cadde ortasında tabancayla vurdu
  4. MSB: Irak’ın kuzeyinde bulunan 37 terör unsuru imha edildi
  5. İstanbul'da helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi
  6. THY'den KAP'a açıklama
  7. Ankara Valiliği'nden kuvvetli yağış uyarısı
  8. Şarampole devrilen ATV'nin sürücüsü öldü
  9. Boşanma aşamasındaki eşi ve 2 çocuğunu tabancayla yaraladı
  10. Batman’da, depremde hasar gören araçlarla ‘change’ dolandırıcılığına 23 gözaltı

© Copyright 2024

DHA