Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadın müdür yardımcısının odasının kapısını kırdıran okul müdürü açığa alındı

Bursa’da kadın müdür yardımcısı D.K.'nin odasının kapısını kırdıran okul müdürü E.K.K. açığa alındı.

ABONE OL
Esra TÜRKER/BURSA, (DHA)-

Olay, Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Ankara Yolu Caddesi'ndeki Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana geldi. 2023 yılında okula müdür yardımcısı olarak atanan D.K. ile okul müdürü E.K.K. arasında tartışma yaşandı. D.K., E.K.K.’nin kendisine 'Benim haberim olmadan bu okula nasıl atanırsın, bana sormadan okula başlayamazsın.

Ben kendi istediğim kişiyle çalışırım' dediğini ve kendisine karanlık bir oda verip, mobbing uyguladığını söyleyerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Şikayetin ardından kadın müdür yardımcısının odası değiştirildi. Ancak iddiaya göre, okul müdürü E.K.K., odanın içinde bulunan tuvaleti herkesin kullanacağını söyledi.

Bunun üzerine D.K., odasının kapısını kilitledi. Okul müdürü E.K.K. ise odanın kapısını önce çekiçle ardından da tekmeyle kırdırıp açtırdı. E.K.K. eşyaları dışarı çıkartıp odayı boşaltırken, müdür yardımcısı D.K. o anları cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı, olayla ilgili soruşturma başlattı, okul müdürü E.K.K.'nin açığa alındığı duyuruldu.

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da "Basında yer alan "Bir okulda, okul müdürünün güç kullanarak müdür yardımcısının kapısını kırdı haberine ilişkin; Valiliğimizce inceleme ve soruşturma başlatılmış olup ilgili kişi açığa alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

OKUL MÜDÜRÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Milli Eğitim Bakanlığı, Bursa’da kadın müdür yardımcısı D.K.'nin odasının kapısını kırdıran okul müdürü E.K.K. hakkında ‘Kamu malına zarar vermek’ten suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Diğer Haberler

  1. MSB: 3 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi
  2. Kaldırımdaki 2 kişinin ölümüne neden olan sürücünün tahliye talebine ret
  3. Vagonların arasına sıkışıp ölen madenci, 8 ay sonra emekli olacakmış
  4. Bakanlıktan ayçiçeği yağı ithalatına düzenleme
  5. Öğrencisini 'Heimlich' manevrasıyla kurtaran öğretmen: Yüzü morarmıştı
  6. Husumetlisini tabancayla ayağından yaraladı
  7. Mut'ta komşu kavgası: 3 ölü
  8. FETÖ'den 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan eski polis yakalandı
  9. Yüksekova'da yolcu uçağı pistten çıktı
  10. Öğretmenin yol kenarında başından vurulmuş cansız bedeni bulundu

© Copyright 2024

DHA