Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir'de ilaçlama yapılan apartmanda 1 yaşındaki bebek zehirlenerek öldü

İzmir'de, haşere ilaçlaması yapılan bir apartmanda 1 yaşındaki bebek T.A.K. hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan bebeğin annesi R.K. ve babası R.K. taburcu olurken, bir apartman sakininin tedavisi sürüyor. İlaçlama yapan firmanın 3 personeli gözaltına alınırken, AFAD ekipleri ilaçlama yapılan bölgede havalandırma çalışmaları başlattı.

ABONE OL
Burak UÇAR/ İZMİR, (DHA)-

Olay, 12 Kasım Salı günü Konak ilçesi Kahramanlar Mahallesi 1413 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartman sakinleri, bir firmaya haşere ilaçlaması yaptırmak istedi. Yapılan ilaçlandırmanın ardından apartmanda oturanların bir kısmı rahatsızlandı. Bina sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yapılan ilaçlamada, apartman 1 yaşındaki erkek bebek T.A.K.'nın zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. İlaçlamadan etkilenen bebeğin annesi R.K. ve babası R.K. ile birlikte binada oturan G.U., çevredeki hastanelere kaldırıldı. Anne R.K. ve baba R.K. taburcu edilirken, G.U.'nun ise Alsancak Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, apartmanı ilaçlayan firmanın 3 personeli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

3 APARTMAN TAHLİYE EDİLDİ, AFAD EKİPLERİ BÖLGEDE HAVALANDIRMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Öte yandan, ilaçlamanın yapıldığı apartman ile birlikte yanında bulunan 2 apartman ekipler tarafından tahliye edildi. Tahliye edilen vatandaşlara İzmir Valiliği tarafından geçici barınma hizmeti sağlanırken, bölgeye sevk edilen AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer (KBRN) ekipleri, binalarda havalandırma çalışması başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. THY, Guinness Dünya Rekoru Kırdı
  2. Pegasus'tan 200 uçaklık dev sipariş
  3. THY Santiago seferlerine başladı
  4. Kayıp olarak aranıyordu, başından vurulmuş halde ölü bulundu
  5. Boşanma aşamasındaki eşini öldüren koca: Oğlumun pantolonuyla boğdum
  6. Ucuza ev vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı
  7. 'Halil Falyalı' yasa dışı bahis çetesi sanığı: Meyve satışı gerçekleştirdiğimden para gelmesi doğal
  8. Bakan Yerlikaya: 'Çengel-12' operasyonunda, 5 bin 740 şişe sahte alkol ele geçirildi
  9. Bebeğini klozete bırakan anne: Polisin uyarısıyla doğum yaptığımı fark ettim
  10. Rize heyelan köy yolunu kapattı; taş duvarın yıkılma anı kamerada

© Copyright 2024

DHA