Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Halı çırpma kavgasında komşusunu öldüren şüpheli; 'araya girdiği için bıçaklandı'

Ankara'nın Polatlı ilçesinde balkondan halı çırptığı için tepki gösterdiği üst kat komşusunun eşi Hasan Kamış (49) tarafından bıçaklanarak öldürülen Hazal Gencer (33) toprağa verildi. Tutuklanan Hasan Kamış, Hazal Gencer'in eşiyle kava ettiğini, araya girdiği için onun bıçaklandığını ileri sürdü.

ABONE OL
Emre EFE/POLATLI (Ankara), (DHA)-

Olay, dün Şehitlik Mahallesi'ndeki Kızılcık Sokak’ta meydana geldi. 2 katlı binanın 1'inci katında oturan Hazal Gencer, önceki akşam üst katında oturan Meryem Kamış'ın balkondan halı çırpmasına tepki gösterdi. Taraflar arasındaki tartışma, komşuların araya girmesiyle sona erdi. Dün sabah eve gelen Meryem Kamış'ın eşi Hasan Kamış, yanına bıçak alıp eşinin tartıştığı komşusunun kapısına gitti. Burada Hasan Kamış ile Hazal ve Vedat Gencer çifti arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Kamış, çifti bıçakladı. 2 çocuk annesi Hazal Gencer hayatını kaybederken, Vedat Gencer ise ağır yaralandı.

Olaydan sonra polise teslim olan Hasan Kamış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eşi Meryem Kamış ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hasan Kamış, ifadesinde Vedat Gencer ile kavga ettiğini, Hazal Gencer'i öldürmek istemediğini, araya girdiği için bıçaklandığını ve öldüğünü polise teslim olduktan sonra öğrendiğini ileri sürdü.

Hazal Gencer'in cenazesi ise öğle namazı sonrası Polatlı Yenimahalle Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Polatlı Şehir Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayda yaralanan ve Polatlı İlçe Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Vedat Gencer'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.



Diğer Haberler

  1. Lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
  2. Fatih'te döverek bayılttıkları arkadaşlarını elektrik vererek ayıltmak isterken öldürdüler
  3. Kum fırtınası zincirleme kazaya neden oldu: 6 yaralı
  4. Cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklandı
  5. Sulama kanalında erkek cesedi bulundu
  6. Sünnet düğünü konvoyunda yolu kapatıp drift atan sürücüye 32 bin TL ceza
  7. Motosiklet kazasında 16 yaşındaki Burak hayatını kaybetti
  8. Maltepe’de komşular arasında bıçaklı kavga: 1’i ağır 5 yaralı
  9. Kayıp Iraklı çocuk, bulunup ailesine teslim edildi
  10. TDT'den, 'Haritacılık Kurumları Başkanları' toplantısı

© Copyright 2024

DHA