Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gökdelenin 43'üncü katından düşüp ölen Semanur için 'cinayet' iddiası

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gökdelenin 43'üncü katından düşen binicilik eğitmeni Semanur Arslan (27) yaşamını yitirirken, ailesi, genç kızın intihara meyilli birisi olmadığını ve olayın cinayet olduğunu ileri sürdü.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Olay, 20 Ekim akşamı Konutkent Mahallesi'ndeki bir gökdelende meydana geldi. Binicilik eğitmenliği yapan Semanur Arslan, arkadaşları Ferhat D. (43) ile Ezgi Ö.'nün (31) bulunduğu gökdelendeki eve gitti. Semanur, iddiaya göre bir süre sonra 43'üncü kattaki dairenin penceresinden zemine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Semanur Arslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ferhat D. ve Ezgi Ö. ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ferhat D.'nin ifadesinde Semanur Arslan'ı tanımadığını, olay sırasında başka odada olduklarını ve dışarı çıktıklarında ise Arslan'ı göremediklerini söylediği öğrenildi. Ezgi Ö.'nün ise Arslan'ın, erkek arkadaşı ile problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını belirttiği öğrenildi.

AİLE: İNTİHAR DEĞİL 

Semanur Arslan'ın ailesi ise olaya intihar süsü verildiğini belirterek, Semanur'un öldürüldüğünü öne sürdü. Anne Elif Karaca, kızının asla intihar etmeyeceğini belirterek, "O gün çok mutluydu, Kapadokya'ya gideceğini söylemişti. Asla intihar edecek birisi değildi. Öldüğü evde yaşayan kadını görünce tepki göstermiştim. O da bana kendisiyle çok fazla görüşmediğini söylemişti. Ben başka yerde sanırken, o kadının evine götürmüşler. Kızım neden oradaydı bilmiyorum. Ankara'da olduğunu bile bilmiyordum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Deprem bölgesinde 29 bin 311 konut, yarın kurayla hak sahiplerine teslim edilecek
  2. Öğretmen koca, ayrı yaşadığı öğretmen eşini bıçakla öldürdü
  3. Motosikleti çaldıkları anlar kamerada; 2 tutuklama
  4. Elazığ'da 'yeşil reçete' operasyonu; 1'i doktor 17 tutuklama
  5. Kaldırımda yürüyen 2 kişinin ölümüne neden olan alkollü sürücünün en ağır cezayı almasını istediler
  6. Beyoğlu’nda takla atan araçta sıkışan sürücü vatandaşlar tarafından kurtarıldı
  7. Sakarya'da aile sağlığı merkezi inşaatında asansör kısmı çöktü: 2 ölü
  8. Söke'de cuma namazı sonrası 'yağmur' duası yapıldı
  9. Kendisini polis olarak tanıtarak girdiği evden hırsızlık yapan şüpheliye tutuklama
  10. Hayvan hırsızlığına 2 tutuklama

© Copyright 2024

DHA