Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

GÜNDEM HABERLERİ

'Dünya Zıpkın Rekortmeni' Selçuk Koşar, avladığı 1 ton orkinosu pişirip çocuklara dağıttı

Yalova'da yaşayan 'Dünya Zıpkın Rekortmeni' ve aynı zamanda sosyal medya ünlüsü Selçuk Koşar, Ege denizinde yakaladığı yaklaşık 1 ton orkinosu takipçilerinin isteği üzerine pişirip, çocuklara dağıttı. Büyük bir festival hazırlamayı düşündüğünü dile getiren Koşar, "Bu sene avladığım yaklaşık 1 ton orkinos balığı oldu. Bu balıkları bu sene çocuklarla paylaşmak istedim.

Şahan Gökbakar ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 4 kişiye 10'ar yıla kadar hapis istendi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın, Marmaris'te yer alan ve Birinci Derece Doğal Sit Alanı olarak sınıflandırılan villasında yapılan izinsiz güneş paneli ve su deposu inşaatıyla ilgili Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. İddianamede, Şahan Gökbakar, kardeşi Togan Gökbakar, Çağrı Özeren ve Osman Bayındır hakkında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'nu ihlal ve imar kirliliğine neden olma suçlarından 3'er yıldan 10'ar yıla kadar hapis cezası istendi.

GÜNDEM HABERLERİ

GÜNDEM HABERLERİ

GÜNDEM HABERLERİ

GÜNDEM HABERLERİ

Projeleriyle dünyaya ilham veren Nurten öğretmen, kitap çıkarttı

Samsun’un Atakum ilçesinde öğretmenlik yapan ve hayata geçirdiği projelerle dünyanın en iyi 10 öğretmeninden biri olan Nurten Akkuş, ‘Benim Adım Öğretmen’, ‘Baba Bana Bir Masal Anlat’ ve ‘Minik Yıldız Pırıl’ın Hayali’ isimli kitaplar çıkarttı. Öğretmenliğin kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu belirten Nurten Akkuş, öğretmenlere, öğrencilere ve okuyan herkese ilham kaynağı olacağını ifade etti.

İstanbul Valiliği 'Bir çocuk bir dilek' projesinin ikincisini düzenliyor

İstanbul Valiliği koordinasyonunda İstanbul Çocukları Vakfı ile hayırseverlerin işbirliğiyle 'Bir Çocuk Bir Dilek' projesinin ikincisi düzenleniyor. Maddi geliri yetersiz ailelerin çocuklarıyla, anne ya da babasını kaybetmiş çocukların hayallerinin gerçekleştireceği projenin detayları hakkında İstanbul Valisi Davut Gül bilgi verdi. Vali Gül, " 'Bir Çocuk Bir Dilek Projesi' nin web sayfası var. Bundan sonraki süreçte yaklaşık 4 bin dileği sayfalarımıza yükledik. Sivil toplum kuruluşları hayırseverler, oralardan karşılamak istedikleri dilekleri seçecekler. Eksik kalanları da devletimizin imkanlarıyla inşallah bizler tamamlayıp 29 Ekim'e kadar, Cumhuriyetimizin 101. yıldönümünde İstanbul'daki bütün yetim kardeşlerimizin dileklerini yerine getirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

DHA