Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eski Milli Savunma Bakanı Çakmakoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da hayatını kaybeden eski Milli Savunma Bakanı ve 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu (93) için Kayseri Valiliği'nde tören düzenlendi.

ABONE OL
Furkan KAVUKLU-Nuray UZATMAZ/KAYSERİ, (DHA)-

Eski Milli Savunma Bakanı ve 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu, Ankara'da hayatını kaybetti. Memleketi Kayseri'ye getirilen Çakmakoğlu'nun cenazesi için Kayseri Valiliği'nde tören düzenlendi. Törene, Vali Gökmen Çiçek, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, il başkanları, Çakmakoğlu'nun yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Törende, Çakmakoğlu'nun biyografisi okunduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve dua edildi. Çakmakoğlu'nun cenazesi, cuma namazının ardından İncesu ilçesinde toprağa verilecek.

TOPRAĞA VERİLDİ

Eski Milli Savunma Bakanı ve 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu'nun cenazesi, Kayseri Valiliği'nde düzenlenen törenin ardından İncesu ilçesine getirildi. Kara Mustafa Paşa Cami'sinde kılınan cenaze namazına, Vali Gökmen Çiçek, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Çakmakoğlu'nun yakınları katıldı. Sabahattin Çakmakoğlu, kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.






Diğer Haberler

  1. Hayvan hırsızlığına 2 tutuklama
  2. Su seviyesi düşen kanaldaki 3 bin yavru balık kurtarıldı
  3. Denizde şişme botta patlama; alev alev yandı
  4. MSB: Irak'ın kuzeyinde 30 terörist etkisiz hale getirildi
  5. Eski Bağlar Belediye Başkanına rüşvet davasında 3 yıl 9 ay hapis cezası
  6. Prof. Dr. Mustafa Sarı: Müsilaj geri döndü
  7. Bolu'daki kazada ölen kişi, parti genel başkan vekiliymiş
  8. Kazada yaralanan Japon turist, 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
  9. Samsun’da darp ve gasp iddiasına 1 gözaltı, 2 kişi aranıyor
  10. Kaybolan keçiler, dronla bulundu

© Copyright 2024

DHA