Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erzincan'daki kazada ölenlerin cenazeleri, Kayseri'ye götürüldü

Erzincan'da otomobilin TIR'ın altına girdiği kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, Kayseri'ye götürüldü.

ABONE OL
Muzaffer KOŞAN/ERZİNCAN, (DHA)

Kaza, dün 18.00 sıralarında Erzincan- Sivas kara yolu Sakaltutan mevkisinde meydana geldi. Ahmet Subaşı'nın yönetimindeki SG AS 3850 Almanya plakalı otomobil, Güngör Kahraman yönetimindeki 41 ZB 462 plakalı TIR'ın altına girdi. Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobildeki şoför Ahmet Subaşı ile aynı araçtaki Efe Berke Subaşı ve Sümeyye Patat hayatını kaybetti. Ağır yaralanan İlayda Subaşı (16) kaldırıldığı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin cenazeleri, bugün öğle saatlerinde yakınları tarafından alınarak Kayseri'ye götürüldü.

ERZİNCAN'DAKİ KAZADA ÖLENLER TOPRAĞA VERİLDİ; SÜMEYYE İLE EFE 3 YIL ÖNCE NİŞANLANMIŞ

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Erzincan'da otomobilin TIR'ın altına girdiği kazada; hayatını kaybeden otomobil şoförü Ahmet Subaşı, aynı araçtaki oğlu Efe Berke Subaşı (20) ve Sümeyye Patat'ın (22) cenazeleri, Kayseri'ye getirildi. Melikgazi ilçesindeki Hulusi Akar Camisi'ne getirilen Sümeyye Patat için kılınan cenaze namazına baba Tuncay Patat, ailesi ve yakınları katıldı. Patat'ın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Ahmet Subaşı ile oğlu Efe Berke Subaşı da Kocasinan ilçesi Cırgalan Mahallesi'nde toprağa verildi.

'PAZAR GÜNÜ DÖNECEKLERDİ, KISMET OLMADI'

Sümeyye Patat'ın babası Tuncay Patat, "Birisi damadım olur. Biri de kayınbabası olur. Diğeri de zaten yeğeniydi. Erzincan yolundan Kayseri yönüne dönerken araç hakimiyetini kaybediyor. Virajı dönerken. O anda araba, TIR'ın altına giriyor. Zaten olay anından tam olarak bir şey bilmiyorum. Akşam jandarma, beni saat 19.45'te aradı. 'Cenazeler var' dedi. 'Otopsi için Erzincan Devlet Hastanesi'ne gelmeniz lazım' dediler. Saat tam 21.00'da Kayseri'den çıktım. Gece 03.00'ta Erzincan'a vardım. Saat 03.30- 04.00 gibi morga girdik. Morgda cesetleri teşhis için savcıyla beraber baktık. Onlar dedi ki bunlar sizin mi? Biz de 'Tamam' dedik. Ona göre tutanak tuttular. Nişanlılardı. Nişanlısı, 'Cumartesi, pazar çıkalım' dedi. Onlar da 'Tamam' dedi. Babası almaya gitti. Burada 2 gün durup, geri gideceklerdi. Pazar günü döneceklerdi, kısmet olmadı" dedi.

NİŞANLI ÇİFTTEN GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI

Diğer yandan Sümeyye Patat ile Efe Berke Subaşı'nın 3 yıldır nişanlı olduğu öğrenildi. Çiftin evlenmek için Erzincan'da askerlik yapan Efe Berke Subaşı'nın görevinin bitmesini bekledikleri belirtildi. Ayrıca Efe Berke Subaşı'nın babası Ahmet Subaşı'nın yurt dışında TIR şoförlüğü yaptığı, 9 ay yurt dışında, 3 ayda Türkiye'de yaşadığı bildirildi. Kazanın gerçekleştiği gün ise Ahmet Subaşı, yeğeni İlayda Subaşı ve Sümeyye Patat'ın izne çıkan Efe Berke Subaşı'yı Kayseri'ye getirmek için Erzincan'a gittikleri öğrenildi. Sümeyye Patat ile Efe Berke Subaşı'ndan geriye fotoğraf ve videoları kaldı.


Diğer Haberler

  1. Kaldırımda yürürken üzerine pano devrilen kadın, 25 gün sonra yaşlılığa bağlı vefat etti
  2. Gökdelenin 43'üncü katından düşerek ölen Semanur'un telefonu inceleniyor
  3. Kitap fuarında İlker Başbuğ ile katılımcının 'Fetullah Gülen' diyaloğu
  4. Bartın'da maden ocağında göçük; 1 işçi öldü
  5. MİT, PKK/YPG'ye ait 157 hedefi TUSAŞ üretimi ANKA ile vurdu
  6. Çankırı'da otomobil, takla attı; liseli Yusuf öldü, arkadaşı ağır yaralı
  7. DHA Eskişehir Büro Şefi Engin Özmen evlendi
  8. Kütahya'da 2 otomobil, kafa kafaya çarpıştı; 5 yaralı
  9. Ardahan-Kars kara yolunda sis ve kar yağışı
  10. Ankara'da inşaat alanında top mermisi bulundu

© Copyright 2024

DHA