Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

EGM'den kan bağışı kampanyası

Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Türk Kızılay'a kan bağışı kampanyası düzenledi.

ABONE OL
Mikail KARAMAN-Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)

EGM Sağlık Yerleşkesi önünde düzenlenen etkinlikte, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Ömer Urhal, Ali Baştürk ile Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Asım Bulat ve çok sayıda emniyet personeli kan bağışında bulundu. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ömer Urhal, Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kan bağışı kampanyası başlattıklarını belirtti.

'EMNİYET TEŞKİLATI KANINI VE CANINI VERMEYE HAZIR'

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Baştürk de "Emniyet teşkilatının kuruluşunun 180'inci yılı münasebetiyle düzenlenen kampanyaya iştirak ettik. Emniyet teşkilatı, halkımızın güvenliğini sağlamak için her zaman kanını ve canını vermeye hazır. Biz de ayrıca Kızılay'a kan vererek destek olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Asım Bulat ise "Emniyet teşkilatının 180'inci yılı kuruluşu münasebetiyle yapılan etkinlikler arasında kan bağışı da yapıyoruz. İnşallah vatana millete faydalı olur diye umut ediyorum" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Oğuz: Kültürel miras eksikliği çocukları tehlikeye atıyor
  2. Polis memuruna 'cinsel saldırı' suçundan verilen cezanın gerekçesi açıklandı
  3. 'Polislikte Güncel Gelişmeler Uluslararası Sempozyumu' İzmir'de yapılacak
  4. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Minguzzi'nin davasına müdahil oluyor
  5. Karnaval yolundaki kazanın görüntüsü ortaya çıktı; şoför serbest kaldı
  6. Nadir görülen puhu, Sivas'ta fotoğraflandı
  7. Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarında 'Tahribat' incelemesi
  8. Diplomasinin zirvesi Antalya'da buluşuyor
  9. Rusya ve ABD heyetlerinin toplantısı başladı
  10. Kadıköy'de Mattia Ahmet Minguzzi'yi öldüren 2 sanık ilk kez hakim karşısında

© Copyright 2025

DHA