Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Boşanma aşamasındaki eşini öldüren şüpheli adliyede

Adana'nın Ceyhan ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Rabia Şen'i (38), bıçaklayarak öldüren Serdar Şen (44) adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
Ceyhun ÖZER/CEYHAN (Adana), (DHA)-

Olay, 27 Nisan saat 03.30 sıralarında Şahin Özbilen Mahallesi, 263 Sokak’taki bir evde meydana geldi. 5 çocuk annesi Rabia Şen ile boşanma aşamasında olduğu eşi Serdar Şen arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Serdar Şen, eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Rabia Şen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Serdar Şen, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yapılan araştırmada çiftin daha önce sıkça tartıştıkları ve evden ayrılan Rabia Şen’in kısa süre önce eşi Serdar Şen ile barışarak geri döndüğü belirtildi. Boşanma aşamasındaki çiftin yeniden tartıştıkları ve olayın gerçekleştiği bildirildi.

Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Rabia Şen'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Malatya'nın Darende ilçesine gönderildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Serdar Şen ise adliyeye sevk edildi. Şen, bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Ben namusumu temizledim" dedi.



Diğer Haberler

  1. Tunceli’de gökyüzündeki parlak ışık kamerada
  2. Kayseri’de motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
  3. Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem
  4. Bursa’da iki grup arasındaki silahlı kavgada yoldan geçen kişi yaralandı
  5. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  6. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  7. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  8. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  9. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  10. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu

© Copyright 2025

DHA