Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar'da özel harekât destekli operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Bahçelievler'de iş yeri kurşunlama olayına karışan 2 şüpheli, özel harekat destekli operasyonla Avcılar'da saklandıkları evde yakalandı. Toplamda 98 ayrı suç kaydı bulunan şüpheliler çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

ABONE OL
İhsan DÖRTKARDEŞ- Derya EVREN KORKMAZ / İSTANBUL, (DHA)-

Avcılar ve Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari S.A. (23) ile 16 yıl hapis cezası bulunan B.E.'nin (24) Denizköşkler Mahallesi Denizköşkler Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir binada saklandıkları bilgisine ulaştı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, bir süredir firari olan şüphelileri yakalamak için 3 Ekim Perşembe günü Özel Harekat Polisi'nin de desteğiyle operasyon düzenledi.

Operasyonda yan binanın çatısına atladıktan sonra sokağa inerek kaçmaya çalışan 2 şüpheli, polisin havaya ateş açarak 'dur' ihtarında bulunmasıyla yakalandı. Bahçelievler'de iş yeri kurşunlama olayına karıştıkları öğrenilen şüphelilerin evinde hassas burunlu polis köpeğiyle arama yapılırken gözaltına alınan 2 şüpheli polis merkezine götürüldü.

2 ŞÜPHELİNİN TOPLAM 98 SUÇ KAYDI OLDUĞU BELİRLENDİ

Şüphelilerden B.E.'nin 'yağma', 'hırsızlık', 'narkotik madde' gibi farklı suçlardan toplam 39 suç kaydı olduğu ayrıca, 'kasten yaralama' suçundan 16 yıl 25 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Diğer şüpheli S.A.'nın ise, 'hırsızlık', 'narkotik madde', '6 bin 136 sayılı kanuna muhalefet' gibi farklı suçlardan toplam 59 suç kaydı ve benzer suçlardan 18 yıl 25 ay kesilmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. İki şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

© Copyright 2024

DHA