Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ampute milli voleybolcudan kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü babası hakkında suç duyurusu

Mersin’in Tarsus ilçesinde O.H. (49), maddi konular nedeniyle aralarının bozuk olduğu ampute milli voleybolcu kızı İlke Naz Hoş'un (20) iş yerine ve otomobiline saldırıp, zarar verdi. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, İlke Naz Hoş, kendisine ve boşandığı annesine şiddet uyguladığını öne sürdüğü babası hakkında suç duyurusunda bulundu.

ABONE OL
Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Atatürk Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Sol elinden ampute İlke Naz Hoş, annesi F.T. ile işlettiği balıkçı dükkanından çıktıktan sonra bindikleri otomobilde, maddi konular nedeniyle aralarının bozuk olduğu babası O.H.'nin saldırısına uğrayıp, tehdit edildi.

Otomobile zarar veren O.H., daha sonra anne-kızın iş yerindeki balık tezgahlarını da dağıttı. Olayın ardından İlke Naz Hoş ve babasından bir süre önce boşanan annesi F.T., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Yaşanan anlar, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

İlke Naz Hoş, bugün de savcılığa giderek babası hakkında suç duyurusunda bulundu. Adliye çıkışında açıklamalarda bulunan Hoş, “Akşam önümü kesip aracımı tekmeledi. Tehditler savurdu. Sonra iş yerimin camlarını kırdı. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. Ben ölmek istemiyorum. Öldükten sonra mı değerli olacağım. Lütfen sesimi duyun” dedi.

Diğer Haberler

  1. Zeytinburnu'nda iş merkezinde yangın
  2. FETÖ elebaşı için canlı yayında 'Mekanı cennet olsun' diyen gazeteciye adli kontrol
  3. Ali Erbaş: Milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğiyle ne kadar iftihar etsek azdır
  4. Dün muhtara öleceğini söyledi, bugün ölü bulundu
  5. Artvin’de heyelan; yamaçtan kopan kayalar boş eve isabet etti
  6. Dr. Öğr. Üyesi Gezer: ‘Yenidoğan Çetesi’ sanıkları tarafından mağdur edildiğini düşünen aileler, savcılığa başvurmalı
  7. Kendilerini MİT personeli olarak tanıtıp 11 bin 750 dolar dolandırdılar
  8. İş insanı kardeşleri 41 milyon TL dolandıran avukat yakalandı
  9. Diyarbakır'da kontrollü yıkım sırasında 8 katlı bina çöktü
  10. Denizdeki fırtına balık fiyatlarını etkiledi

© Copyright 2024

DHA