Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

120 bin TL'lik telefon için, geceden kuyruğa girdiler

Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, Üsküdar ve Kadıköy'de bulunan mağazalarda satışa sunuldu. Telefona sahip olmak isteyen vatandaşlar, akşam saatlerinde mağaza önünde sıraya girerek uzun kuyruklar oluştururken, son çıkan modelin fiyatı çeşitli özelliklerine göre 65 bin TL'den başlayıp, 120 bin TL'ye kadar çıkıyor.

ABONE OL
Mert ORDU-Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL,(DHA)

Ünlü bir cep telefonu markasının merakla beklenen yeni modeli, Üsküdar'da bulunan bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy'deki mağazasında, saat 07.00'da satışa sunuldu. İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelerek, akşam saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya girmeye başlayan vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Telefonun güncel fiyatı ise 65 bin TL'den başlayarak, 120 bin TL'ye kadar çıkıyor.

 

'HER SENE AYNI BU SIRAYI YAŞIYORUZ'

Yeni çıkan modele bir an önce sahip olmak istediğini belirten Ali Zaman, "16 Pro Max çıktı, bugün 20 Eylül onu almaya geldik. 179'uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her sene 20 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül' de aynı bu sırayı yaşıyoruz. Ben Zeytinburnu'nda oturuyorum, Zeytinburnu'ndan buraya gece saat 23.30'dan beri sıradayım burada." diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Turiste yumruğa 10 ay hapis
  2. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Psikososyal Destek Ekipleri'nden Narin Güran cinayetinin işlendiği Tavşantepe Mahallesi'ndeki çocuklar hakkında rapor
  3. Suça sürüklenen çocuk sayısı 14 yılda 2 kat arttı
  4. 20,5 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
  5. Bakan Kacır: 2002 yılından itibaren büyük atılımlar gerçekleştirdik
  6. Otomobil, dere yatağına devrildi: 2 yaralı
  7. 23 ilde DEAŞ operasyonu: 88 gözaltı
  8. Lübnan’da tüm yolcuların uçakta telsiz ve çağrı cihazı taşıması yasaklandı
  9. Dünyanın ilk ekmeği, THY’nin New York uçuşunda ikram edilecek
  10. Ankara'daki operasyonda 1 milyar TL'lik 'sahte bal' ele geçirildi; 6 gözaltı

© Copyright 2024

DHA