Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erzincan'da iftarda tandır ekmeği, sahurda keteden vazgeçilmiyor

Erzincan'da vatandaşlar iftar sofralarında tandır ekmeği, sahurda ise keteden vazgeçmiyor. Kent merkezinde tandır ekmeği ve kete üretimi yapan Tuncay Cantekin, "Tandır ekmeği mideyi yormadığı için, tereyağı, süt, un, tuzdan hazırlanan ve içerisine ceviz konan tandır ketesi ise oruç tutanları tok tuttuğu için vatandaşlar ramazanda bolca tüketiyor" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bodrum'da bayram yoğunluğu
  2. Asırlık geleneği yaşatıp, cami bahçesinde çocuklara şeker dağıttılar
  3. Kahramanmaraş’ta, deprem mezarlığında hüzünlü bayram
  4. Diyarbakır’da Narin ve Rojin’in mezarlarına ziyaretçi akını
  5. Hatay Deprem Şehitliğin'de buruk bayram
  6. Fabrikanın bahçesinde yaralı bulunan geyik emin ellerde
  7. Mehmetçik bayramda da görev başında
  8. Köylülerden ‘biyokütle enerji santrali’ eylemi
  9. 2 çocuk annesi Bahar, erkek kuaförlüğü yapıyor
  10. Kahve içip gittiler, helallik notu ve 100 lira bıraktılar

© Copyright 2025

DHA