Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Vodafone Business, ‘Teknolojide Dönüşüm Buluşmaları’ serisinin ilk aşamasını gerçekleştirdi

Vodafone Business ve Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği’nin (GAGİAD) hayata geçirdiği ‘Teknolojide Dönüşüm Buluşmaları’ serisinin ilk aşaması 9 Ekim’de gerçekleştirdi. Vodafone Business bu etkinliklerde sunduğu çözümleri şirketlerle buluştururken, işletmeleri verimliliğe ve tasarrufa yönlendirerek, sürdürülebilir ve istikrarlı büyümesine katkı sağlamayı hedefliyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Vodafone Business, Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) ile birlikte yeni bir etkinlik serisine başlayan Vodafone Business, serinin ilk buluşmasını 9 Ekim’de, Türkiye’nin en büyük sanayi ve ihracat kentlerinden olan Gaziantep’te gerçekleştirdi.

Sanayici ve iş insanlarıyla bir araya gelerek dijital adaptasyonun iş hayatlarındaki verimliliği nasıl artıracağının, bunun yanında hem işletmelerin hem de Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir gelişimine katkı sağlayabileceğinin ipuçlarını verecek olan Teknolojide Dönüşüm Buluşmaları serisiyle Vodafone Business, KOBİ ve işletmelere sunduğu çözüm ve hizmetleri tanıtacak. Daha önceki paydaşlarıyla toplamda 2000 dijital elçi yetiştiren Vodafone Business, yeni organizasyon serisiyle dijital farkındalık oluşturmanın yanında, aynı zamanda eğitim verdikleri iş insanlarının bir dönüşüm elçisi olarak çalıştıkları kurumlarında da dönüşüm başlatabilmelerini hedefliyor.

KESTİOĞLU: VERİMLİLİK VE TASARRUF, YEŞİL DİJİTAL DÖNÜŞÜMLE BİRLİKTE GELECEK

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, ‘Teknolojide Dönüşüm Buluşmaları’ organizasyon serisi hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Bu buluşmaları yaparken amacımız; Türkiye’nin ekonomisine en çok katkıda bulunan işletmelerimizin teknoloji ihtiyaçlarını belirlemekti. Burada iş insanlarıyla ve sanayicilerimizle bir araya gelerek, dijital adaptasyonun iş hayatlarındaki verimliliği nasıl artıracağını anlatmayı; şirketlerimize Vodafone Business’ın ürün ve çözümleriyle farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Yeni teknolojilerin kullanımıyla; iş yapış şekillerinde değişim, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşılmasında kolaylaştırıcı etki, çevreye daha az zarar veren üretime katkı sağlamak mümkün olacak. Biz de Vodafone Business olarak, bu buluşmalarımızla işletmelerimize özellikle yeşil dijital dönüşüm tarafında sunduğumuz çözümlerle, şirketlerimizin verimliliğini artırabileceğini kendilerine göstermek istiyoruz. Vodafone Business olarak KOBİ ve işletmelerin güvenilir teknoloji danışmanı olmak için çıktığımız yolda, sağladığımız hizmetler sayesinde işletmelerimizi sürdürülebilir bir geleceğe de hazırlarken; şirketlerimizin dijital dönüşüm ortağı olmak için her zaman sanayicilerimizin ve iş insanlarımızın yanlarında yer almayı sürdüreceğiz.”

KONUKOĞLU: VODAFONE BUSİNESS’IN SUNMUŞ OLDUĞU HİZMETLER SAYESİNDE DE DİJİTAL FARKINDALIĞINI ARTIRMIŞ OLACAK

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ise gerçekleştirilen etkinlik hakkında şöyle konuştu:

“Gaziantep, TİM verilerine göre 2024’ün ilk yarısında 4 milyar 785 milyon dolarlık ihracata imza atmış bir kent. 240 binin üzerinde kişinin istihdam edildiği bu büyükşehir, sadece sanayisiyle değil; tarım, ticaret, tarih, turizm ve gastronomisiyle de ülkemizin öne çıkan şehirlerin başında geliyor. Bu noktada işletmelerimizin rekabetçi iş koşulları arasında dijitalleşmesini çok önemsiyoruz. Biliyoruz ki şirketlerimiz geleceğe ancak dijital dönüşümlerini sağlayabildiği takdirde kalabilecek. Vodafone Business iş birliğiyle gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlik serisinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. İşletmelerimiz bu buluşmalarla dijital gelişimine katkı sağlarken, Vodafone Business’ın sunmuş olduğu hizmetler sayesinde de dijital farkındalığını artırmış olacak.”

Diğer Haberler

  1. THY, İnovalig ödülüne layık görüldü
  2. DeFacto 24-25 Sonbahar/ Kış Kadın Dış Giyim Koleksiyonu’nu tanıttı
  3. 'TRAction, Türkiye’nin yeşil dönüşüm yolculuğunda bilim temelli küresel çözümler üretecek'
  4. Sultangazi’nin 2025 yılı mali bütçesi onaylandı
  5. 15’inci Türkiye ve Arap Dünyası Ekonomi Zirvesi, İstanbul’da gerçekleşecek
  6. Otokar’dan Altur Turizm'e bininci Sultan teslimatı
  7. İş Bankası’ndan ‘Dünya Çiftçi Kadınlar Günü’nde ilham veren hikayeler
  8. SunExpress’ten Boeing’e çağrı; ‘Sözünü tutmasını istiyoruz'
  9. THY, Widect'in 1'inci yılını kutladı
  10. Kripto para borsasından son trende dair yeni değerlendirme

© Copyright 2024

DHA