Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi’nin Van eğitimleri başlıyor

GARANTİ BBVA ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) birlikte hayata geçirdiği Türkiye Kadın Girişimci Akademisi’nin 2024 yılı eğitimlerinin üçüncüsü Van’da gerçekleştirilecek. Kadın girişimcilerin yönetim becerilerini artırmak, iş hayatındaki varlığını güçlendirerek kalıcı ve sürdürülebilir kılmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi, Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van İl Kadın Girişimciler Kurulu desteği ve işbirliğiyle 2 Ekim 2024 tarihinde başlayacak.

ABONE OL
VAN, (DHA)-

 

2 – 31 Ekim tarihleri arasında sınırlı kontenjanla gerçekleştirilecek Türkiye Kadın Girişimci Akademisi’ne katılmak isteyen Vanlı kadın girişimcilerin 29 Eylül tarihine kadar web sitesinden başvuru yapması gerekiyor.

Boğaziçi Üniversitesi eğitmenleri ve profesyoneller tarafından Van Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda fiziki ortamda ayrıca online olarak da verilecek eğitimlerde; dijital pazarlama, insan kaynakları, müşteri deneyimi, kurum içi iletişim, e-ticaret için sosyal medya iletişimi, şirket yönetimine finansal bakış, liderlik, sürdürülebilir şirket yönetimi, yenilikçi iş modelleri geliştirme, temel ticaret hukuku ve ticari sözleşmeler gibi girişimcilerin işlerini yönetmelerinde fark yaratacak alanlara odaklanılacak. Girişimcilerin ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini arttırmayı hedefleyen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi eğitimlerini başarıyla tamamlayan kadın girişimciler Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından düzenlenen sertifikaya sahip olacak.

Diğer Haberler

  1. ÜNLÜ & Co, 2024 Euromoney Securities Houses Awards’da ödül aldı
  2. İş Bankası, Malkara'da Tarım İhtisas Şubesi'ni törenle açtı
  3. Türk Telekom, 2024'ün ikinci çeyreğinde konsolide gelirlerini 63,2 milyar TL'ye yükseltti
  4. ‘Bireysel Emeklilik Sistemi ekonomide yatırıma dönüşerek istihdama katkı sağlayacak’
  5. ‘Bitcoin’in altınla korelasyonu negatif bölgeye indi’
  6. Garanti BBVA, bireysel müşterileri için dijital taşıt kredisi sunduğunu duyurdu
  7. TÜİK: Hizmet ihracatı yüzde 19,2 arttı
  8. TÜİK: Ağustosta 134 bin 155 konut satıldı
  9. ‘Enflasyon muhasebesi ile şirket bilançoları korunuyor’
  10. Türklerin yurt dışı yatırımının yüzde 43'ü gayrimenkul

© Copyright 2024

DHA