Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kamil Koç, İstanbul-İzmir hattında eksprese sefer uygulamasına geçti

Seyahat markası Kamil Koç, 20 Eylül'den itibaren İstanbul- İzmir güzergâhındaki tüm seferlerini eksprese dönüştürdüğünü duyurdu. İstanbul'dan kalkan Kamil Koç araçları yeni uygulamayla birlikte Balıkesir ve Manisa'ya uğramadan İzmir'e ulaşacak yolcular için hem zaman hem de mesafeden önemli bir tasarruf sağlıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Kamil Koç, İstanbul-İzmir hattında mesafeleri kısaltan ve zamandan kazandıran bir yeniliği hayata geçirdi. Firma aldığı yeni karar doğrultusunda 20 Eylül tarihinden itibaren İstanbul- İzmir hattındaki tüm seferlerinde ekspres sefer uygulamasına geçti.

 'YOLCULARIMIZ ZAMANLARINI YOL YERİNE SEVDİKLERİYLE GEÇİRECEK'

Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, İstanbul-İzmir ekspres sefer kararının yolcular düşünülerek alınmış bir karar olduğunu belirterek, şunları söyledi:

 “Yıllardır yolcu memnuniyetini odak alarak çalışıyoruz. Bu çerçevede attığımız her adımda, hayata geçirdiğimiz her yenilikte yolcularımızın markamızdan beklentilerini dikkate alıyoruz. İstanbul- İzmir arasında ekspres seferlere geçme kararımız da yine yolcularımızın talepleri doğrultusunda, onları düşünülerek alınmış bir karar. Çünkü İstanbul- İzmir güzergahı, operasyonlarımızın en yoğun olduğu hatlarımızın başında geliyor. Yolcu yoğunluğumuzun çok fazla olduğu bu güzergâhta biz de mesafeyi kısaltmanın yanında, yolcularımıza zamandan önemli bir tasarruf sağlamak adına ekspres seferlere geçtik. Bu karar yolcularımızın gittikleri yerlere daha çabuk ulaşmalarını ve kıymetli zamanlarının önemli bir kısmını kendilerine kalmasını sağlayacak. 20 Eylül tarihinden itibaren İstanbul- İzmir hattımızdaki tüm seferlerimiz ekspres sefer şeklinde olacak. İstanbul'dan araçlarımıza binen yolcularımız önceki seferlerin aksine özellikle trafik nedeniyle önemli zaman kaybına neden olan Balıkesir ve Manisa illerimize uğramadan İzmir'e ulaşacak. Araçlarımızın İstanbul- İzmir hattındaki güzergahları İstanbul- Esenler'den başlayacak, Alibeyköy, Dudullu, Bursa, Susurluk- Konakoğlu Dinlenme Tesisi ve İzmir olacak. Buna ek olarak, bu güzergâhtaki bazı seferlerimiz ise Susurluk'ta mola verdiğimiz Konakoğlu Dinlenme Tesisi ve Bursa'ya da uğramadan direkt İzmir'e ulaşacak. Yolcularımız kıymetli zamanlarını yollarda değil, sevdikleriyle daha fazla geçirmesini sağlayacak bu yeni uygulamamızın tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz."

Diğer Haberler

  1. Bakan Şimşek: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor
  2. Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) yükümlülüğünde kapsam genişletildi
  3. PATLIB 2024 Konferansı TÜRKPATENT ev sahipliğinde gerçekleşti
  4. Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü programının sonuçları açıklandı
  5. Bolat, kabin memurlarıyla bir araya geldi
  6. Workup ve Workup Agri programlarından 9 girişim mezun oldu
  7. SunExpress CEO’su Kownatzki: Türkiye rakipsiz bir pazar
  8. ‘2030 yılına kadar 100 girişime 10 milyon dolar yatırım yapmayı hedefliyoruz’
  9. TÜİK: Tüketici güven endeksi yüzde 2,4 arttı
  10. Ülke gruplarına göre Türkiye'nin 8 aylık ihracatı

© Copyright 2024

DHA