Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

22'nci Altın Örümcek Ödülleri başvuru dönemi uzatıldı

İnternet hizmeti sağlayıcılarından DorukNet’in bulut markası DorukCloud’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek 22'nci Altın Örümcek Ödül Töreni’nin başvuru süreci yoğun ilgi sebebiyle 24 Eylül’e kadar uzatıldığı duyuruldu. 28 farklı kategoride yarışmak isteyen adayların 24 Eylül'e kadar başvurularını tamamlayabileceğini vurgulayan DorukNet İcra Kurulu Üyesi Şenol Doyranlı, “2002’de başlatılan ve o günden bu yana kesintisiz bir biçimde sürdürülen, bu süreçte web ve mobil projelerde inovasyonun altın standardına dönüşen Altın Örümcek Ödülleri'ne 2002’den bu yana 5 bin 985 marka ve 426 ajans 39 bin 314 başvuru yaptı” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

22 yıldır Türkiye'de herhangi bir vakıf ya da derneğe bağlı olmayan Altın Örümcek Ödülleri’nin başvuru süreci 12 Ağustos'ta başlamıştı. İnternet hizmeti sağlayıcılarından DorukNet'in bulut bilişim çözümlerini sunduğu markası DorukCloud'un 22. Altın Örümcek Ödülleri tarafından yapılan açıklamada da başvuru sürecinin 24 Eylül'e kadar uzatıldığı belirtildi.

‘BAŞARILI PROJELERİNİN DAHA GENİŞ KİTLELERİNE ULAŞMASINI DESTEKLEMEYİ HEDEFLİYOR’

Altın Örümcek’in, Türkiye internet ekosisteminin 22 yıllık mirasını yansıttığını vurgulayan DorukNet İcra Kurulu Üyesi Şenol Doyranlı, "Bu yıl DorukCloud markamızla ana sponsoru olduğumuz DorukCloud 22. Altın Örümcek Ödülleri, ülkemizin internet yolculuğuna tanıklık eden, arşiv niteliği yüksek, sektörün en iyi uygulamaları için bir vitrin vazifesi gören bir organizasyon. 1993'te kurulan, Türkiye'de internet hizmetlerini sağlayan ilk şirket olan DorukNet'in bulut bilişim çözümlerini sunduğu markası DorukCloud, ülkemizde dijitalin geleceğine ve inovasyonun altın standardına yön veren yarışmanın başarılı projelerinin daha geniş kitlelerine ulaşmasını desteklemeyi hedefliyor” dedi.

'2002'DEN BU YANA 5 BİN 985 MARKA BAŞVURU YAPTI'

Doyranlı, “2002’de başlatılan ve o günden bu yana kesintisiz bir biçimde sürdürülen, bu süreçte web ve mobil projelerde inovasyonun altın standardına dönüşen Altın Örümcek Ödülleri'ne 2002’den bu yana 5 bin 985 marka ve 426 ajans 39 bin 314 başvuru yaptı. Son beş yılda halk oylaması döneminde 2,5 milyona yakın kişinin oylamaya katıldığı yarışmada, yalnızca 2023 oylamasında 1 milyon oy kullanıldı” diye konuştu.

‘ALTIN ÖRÜMCEK’İN ANA SPONSORU OLDUĞUMUZ İÇİN HEYECANLI VE GURURLUYUZ’

28 farklı kategoride yarışmak isteyen adayların 24 Eylül'e kadar başvurularını tamamlayabileceğini vurgulayan Doyranlı, “Kategori ödüllerinin yanı sıra kategoriden bağımsız en yüksek puanı alan projeye verilen Bronz Ödül, sektörün en prestijli ödülleri arasında. 22 yıldır değişmeyen ve heykeltraş Erdoğan Sarma tarafından el yapımı olarak üretilen bu ödül, hem ajanslar hem de markalar tarafından benzersiz olarak nitelendiriliyor. Türkiye’de Hyper-V servislerini ilk sunan, ölçek fark etmeksizin 360 derece bulut çözümleriyle 1.200'ün üzerinde kurumsal markaya hizmet veren DorukCloud markamızın sektörel bir standarda dönüşen Altın Örümcek’in ana sponsoru olduğumuz için heyecanlı ve gururluyuz” diye konuştu.

‘2025’İN İLK YARISINDA BEŞİNCİ VERİ MERKEZİNİ DE DEVREYE ALMAYI HEDEFLİYORUZ’

DorukNet'in bir yandan DorukCloud Altın Örümcek Ödülleri ana sponsorluğu gibi adımlarla internetin görünen kısmını desteklediğini, diğer yandan da DorukCloud markasıyla geniş ölçekli bulut bilişim sunduğu altyapıya yatırımlarında hız kesmediğini dile getiren Doyranlı, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Üç ay önce Ankara'da devreye aldığımız TIER IV sertifikalı veri merkezinin de eklenmesiyle yenilikçi bulut bilişim hizmetleri sunduğumuz veri merkezi sayımızı dörde çıkardık. 2025’in ilk yarısında beşinci veri merkezini de devreye almayı hedefliyoruz. Coğrafi olarak dağıtık bir biçimde bulut bilişim hizmetleri vermek için tasarladığımız veri merkezleri, tüm senaryoları hesaba katarak müşterilerimizin iş sürekliliğini sağlamayı önceliklendiriyor. DorukNet, DorukCloud markasıyla hem Türkiye’de web ve mobil teknolojilerin gelişimini destekliyor, hem de altyapı yatırımlarıyla Türkiye’nin dijital geleceğine güç katıyor.”

Diğer Haberler

  1. ÜNLÜ & Co, 2024 Euromoney Securities Houses Awards’da ödül aldı
  2. İş Bankası, Malkara'da Tarım İhtisas Şubesi'ni törenle açtı
  3. Türk Telekom, 2024'ün ikinci çeyreğinde konsolide gelirlerini 63,2 milyar TL'ye yükseltti
  4. ‘Bireysel Emeklilik Sistemi ekonomide yatırıma dönüşerek istihdama katkı sağlayacak’
  5. ‘Bitcoin’in altınla korelasyonu negatif bölgeye indi’
  6. Garanti BBVA, bireysel müşterileri için dijital taşıt kredisi sunduğunu duyurdu
  7. TÜİK: Hizmet ihracatı yüzde 19,2 arttı
  8. TÜİK: Ağustosta 134 bin 155 konut satıldı
  9. ‘Enflasyon muhasebesi ile şirket bilançoları korunuyor’
  10. Türklerin yurt dışı yatırımının yüzde 43'ü gayrimenkul

© Copyright 2024

DHA