Geri Dön
Gündem Trabzonsporlu taraftarlar İstiklal'deki GS store mağazasına saldırdı

Trabzonsporlu taraftarlar İstiklal'deki GS store mağazasına saldırdı

Beyoğlu İstiklal  Caddesi’ndeki GS store mağazası, bir grup Trabzonsporlu taraftarın saldırısına uğradı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Diğer yandan Gezi parkında toplanan Trabzonspor taraftarları arasında bilet yüzünden olduğu öne sürülen arbede yaşandı. Arbedeyi yatıştırmak için araya giren polislerden 2'si yaralandı. Gözaltına alınan taraftarlar oldu.

Beşiktaş ile Trabzonspor maçı öncesi İstiklal Caddesi’nde yürüyen bir grup Trabzonspor taraftarı GS Store mağazasına saldırdı. Taraftarlar ellerindeki yabancı maddeleri mağazaya attı. Olay yerine gelen polis ekipleri taraftarlara müdahale etti. Mağaza kepenk kapatırken, olaylar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

2 POLİS YARALANDI

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için Gezi parkında toplanan Trabzonspor taraftarları arasında bilet yüzünden olduğu öne sürülen arbede yaşandı. Arbedeyi yatıştırmak için araya giren polislerden 2'si yaralandı. Gözaltına alınan taraftarlar oldu.

Trabzonspor taraftarları, Beşiktaş ile oynanacak derbi maçına gitmek için Gezi Parkı'nda toplandı. İddiaya göre, Trabzonlu taraftarlar arasında bilet yüzünden arbede yaşandı. Arbedeyi yatıştırmak için araya giren polislerden 2'si yaralandı. Yaralı polisler, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, taraftar grubuna müdahalede bulunarak dağıtırken, taraftarlardan gözaltına alınanlar oldu. Haber-Kamera: Ersan SAN-İSTANBUL DHA