Geri Dön
Ekonomi‘Yatırımlar, tasarruf finansmanı ile pasif gelire dönüşüyor’

‘Yatırımlar, tasarruf finansmanı ile pasif gelire dönüşüyor’

Birevim, borsa dışında kalan tasarruf seçeneklerine yönelen yatırımcılara pasif gelir oluşturma imkanı sunduklarını açıkladı. Açıklamada, “Tasarruf finansmanı ile kısa vadede ev sahibi olmak ve yatırımlardan hızla pasif gelir elde etmek mümkün. Yatırımcılar için tasarruf finansmanı karlı bir alternatif” ifadeleri yer aldı.

‘Yatırımlar, tasarruf finansmanı ile pasif gelire dönüşüyor’

Tasarruf finansmanının yatırımcıların yeni adresi olduğunu belirten Birevim, şu açıklamalara yer verdi:

“Tasarruf finansman sektörünün işlem hacmi günden güne artıyor. Tasarruf finansmanı ilk evini, ilk aracını almak isteyenlerin, finansmana erişimi kısıtlı olan tasarruf sahiplerinin hep gözdesiydi, ancak yakın dönemde yatırımlarından pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcılar da tasarruf finansmanına ilgi göstermeye başladı. Özellikle gayrimenkul yatırımlarına yönelen yatırımcılar faizsiz ve ödeme güçlüğü olmaksızın ev alabiliyor. Böylece yatırımlarından kira getirisi elde ederek pasif gelir oluşturuyor."

Sektörün işlem hacminin geçen yıla göre 3 kat arttığı ifade edilen açıklamada şunlar aktarıldı:

“Yatırımcıların artan ilgisiyle birlikte 400 milyar TL’lik sözleşme büyüklüğüne ulaşmak mümkün. Tasarruf finansmanının yeni nesil öncüsü Birevim olarak gayrimenkul ve araç yatırımı yapmak isteyen vatandaşlarımıza çok değerli bir alternatif sunuyoruz. Ekonomik göstergelerin iyileşmesi ve tasarruf kültürünün günden güne yerleşmesiyle vatandaşlarımızın tasarruf finansmanına ilgisi sürekli artıyor. Bizler de finansal özgür olma yolunda hayaller kuran vatandaşlarımızın hayallerine ortak oluyoruz, herkesin hayalinin gerçeğe dönüşebileceğini gösteriyoruz. Küçük birikimlerin gayrimenkul yatırımına dönüşebileceğini, ardından bu gayrimenkullerden pasif gelir elde edilebileceğini gösteriyoruz. Her ay yapacağımız kampanyalarla umuyorum çok daha fazla yatırımcıya nitelikli fırsatlar sunmuş olacağız. Birevim ile 5 ayda ev sahibi olmak mümkün. Şirket olarak günün şartlarına göre çözümler üretme yeteneğimiz var. Toplumun sorunlarına karşı duyarlıyız, toplumu dinliyoruz. Kalkınmanın tasarrufla mümkün olduğuna inanıyoruz. Kalkınmanın formülünün tasarrufları artırmaktan geçtiğini anlatan Birevim yetkilileri, “Bireysel ve toplumsal kalkınmanın tasarruflarla mümkün olacağını biliyoruz. Birikimlerin bir araya gelmesiyle insanların ilk evini alması, barınma sorununu çözmesi, sonrasında ise yatırım aracı olarak gayrimenkul edinmesi bizi mutlu ediyor. Barınma ciddi bir sorun, gelecek kaygısı da öyle. Ev ve araba alamayan gençlere bir fırsat sunuyoruz, küçük adımlarla çok büyük yollar alınabileceğini göstermek istiyoruz.”