Geri Dön
EkonomiProntotour erken rezervasyonu yüzde 50 indirimle başlattığını duyurdu

Prontotour erken rezervasyonu yüzde 50 indirimle başlattığını duyurdu

Prontotour, 2025 erken rezervasyon kampanyasını ‘Sakın geç kalma erken gel!’ mottosuyla başlattığını duyurdu. İlk döneminde yüzde 50 indirim fırsatı sunan kampanya hakkında konuşan Prontotour Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, “2024 erken rezervasyon döneminde yaklaşık 50 bin kişiye uygun fiyatla seyahat imkânı sunduk. Geçen yıla göre yüzde 20 artış bekliyoruz” dedi.

Prontotour erken rezervasyonu yüzde 50 indirimle başlattığını duyurdu

2025 sezonu için tatil planları şimdiden başlarken, Prontotour bu yıl erken rezervasyonu 7 Ekim itibariyle başlattığını duyurdu. Buna göre erken rezervasyon döneminden yararlanarak bütçelerinden tasarruf etmek isteyen tatilciler, kampanyanın en yüksek indirim oranı olan birinci döneminde yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanabilecek. Böylece tatilini erken planlayanlar yurt içi fiyatına yurt dışında tatil yapabilecekler. Ayrıca tatilciler için ödeme avantajı sağlayan P Taksit seçeneği ile yurt dışı turunu döviz tutarı üzerinden vade farksız taksitle alabilmek de mümkün olacak.

Prontotour erken rezervasyonu yüzde 50 indirimle başlattığını duyurdu

‘HEDEFİMİZ 60 BİN KİŞİYE UYGUN FİYATLA SEYAHAT’

Erken rezervasyon döneminde tatilcilerin bütçelerine uygun tatil seçenekleri bulabileceklerini belirten Prontotour Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, kampanyanın ürün çeşitliliği ve ödeme avantajları nedeniyle bu yıl yoğun talep görmesini beklediklerini söyledi. Onaran, “2024 erken rezervasyon döneminde yaklaşık 50 bin kişiye uygun fiyatla seyahat imkânı sunduk. Geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış bekliyoruz” dedi.

YURT İÇİ FİYATINA YURT DIŞI TATİLİ

Erken rezervasyonun sadece fiyat avantajı değil kontenjan avantajı da sunduğunu ifade eden Eda Özsoy Onaran kampanyaya dahil olan seyahat paketleri hakkında ise şunları dile getirdi:

“Yurt dışı, yurt içi, cruise tatili ve Kıbrıs otellerinde erken rezervasyon kampanyamız başladı. Her zevke göre seyahat paketleri oluşturduk. Burada özellikle vurgulamak istediğimiz yurt içi fiyatlarla yurt dışında keyifli bir tatilin mümkün olduğu. Üstelik misafirlerimiz hem deniz hem kültür odaklı bir seyahat yapabilecekler. Bu dönemde, vizesiz Mısır ve Balkanlar ile Orta Avrupa, İspanya, İtalya, Benelüks, Portekiz ve Amerika yoğun talep gören yerler arasında. Yurt içinde GAP Turları, Kapadokya ve Batumlu Karadeniz turu ise diğer seçenekleri oluşturuyor. Egzotik ve uzak kıtalar, Kuzey Afrika, Dubai, Tayland, Endonezya, Singapur ve Küba gibi vizesiz coğrafyalar ile 600 Euro indirimli muhteşem gemi rotalarına erken rezervasyon fırsatıyla ulaşabilmek mümkün.’’