Hakkari'de öldürülen PKK'lı bakın kim çıktı!

İran'dan flaş karar!

AK Partili vekil hayatını kaybetti

İran'dan bir flaş karar daha!

'Bir gece ansızın gelebiliriz'

'Savaş ilanıdır'

Neçirvan Barzani'den referandum açıklaması

PKK'dan hain saldırı!

Michael Kiwanuka 27 Eylül’de konser için İstanbul'da!

Soul müziğin vurucu ismi Michael Kiwanuka Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 27 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Rock Off 2017, 29 Temmuz 2017 tarihinde Uniq Açıkhava Sahnesi'nde!

Bu sene 4.cüsü gerçekleşecek olan Monster Energy Presents: Rock Off 2017, 29 Temmuz 2017 tarihinde Uniq Açıkhava Sahnesi'nde!

Moğolistan'ın çikolata alışkanlıkları Godiva ile değişecek

Yıldız Holding, premium çikolata markası Godiva’nın sınırlarını Moğolistan’a taşıdı. Godiva, ilk kez Moğolistan pazarına giriyor. Önümüzdeki yıllarda, ülkede 10 Godiva mağazası açılacak.

Market devinden ezber bozacak dijital hamle

Son yıllarda mağaza konseptini yenileyip, ürün yelpazesini farklılaştırarak kendi kulvarında öne çıkan ŞOK Marketler, yeni dijital hamlesiyle alışverişte ezber bozmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakende zinciri ŞOK Marketler şimdi de uygun fiyatlı zincir marketler içinde dünyada bir ilke imza atarak, online alışveriş imkanı sağlayan tek zincir marketi oluyor.

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Kurban bayramı bu yıl 1-4 Eylül tarihleri arasında olacak, tatil planları yapılmaya başlandı. Peki bu yıl kurban bayramı tatili 4 gün ile mi sınırlı kalacak? Bir diğer merak edilen konu kurbanlık fiyatları, yapılan açıklamalardan sonra azalma olacak mı? İşte Kurban bayramı hakkında bilgiler. Kurban bayramında toplu taşıma ücretli mi?

Big Burn İstanbul 3 günde 25.000 müziksever ve 100 DJ’yi ağırladı!

Suma Beach’te gerçekleşen Türkiye’nin yeni elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul’da, 25.000 müziksever 3 gün 3 gece boyunca, 5 farklı sahnede, dünyaca ünlü yabancı ve Türk 100 DJ ile unutulmaz bir festival deneyimi yaşadı!

Ülker, 2,1 milyon kişinin günlük su tüketimine denk gelen tasarruf sağladı

Sürdürülebilirlik ilke ve hedeflerini “Bu Dünya Bizim” söylemi altında birleştiren Ülker, “Sürdürülebilirlik Raporu”nun ikincisini yayımladı. Raporda Ülker’in 2016 yılında sürdürülebilirlik alanında yaptığı çalışmalar, ilerlemeler ve yatırımlar hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Yeni bir televizyon kanalı kuruluyor

Çevre Konusunda tüm ayrıntıları göz önüne serecek bu yeni televizyon kanalında, interaktif uygulamalarla izleyicilerin doğrudan programlara katılmalarına da imkân tanınacak. İlk olarak http://www.cevretv.com.tr/ adresinden ulaşabileceğiniz televizyonumuz çok kısa bir süre sonra tüm ülkede her ortamda seyredilen bir yayın organı olacaktır.

Bizim Toptan'dan kârlı ve hızlı büyüme stratejisi

''Ne Seninle Ne Sensiz'' çok yakında!

Babylon programı yazın da dopdolu

Godiva'dan özel bayram koleksiyonu