Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TRABZON - Otomobilin dereye uçtuğu kaza kamerada; 2 yaralı

TRABZON - Otomobilin dereye uçtuğu kaza kamerada; 2 yaralı

ABONE OL
DHA

TRABZON’un Yomra ilçesinde kontrolden çıkarak dereye düşen otomobildeki 2 kişi, yaralandı. Kaza anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza bugün sabah saatlerinde ilçede Özdil yolu Çamlıca Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Şaduman Selim idaresindeki 55 AIS 739 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yaklaşık 20 metre yüksekten, yola paralel uzanan dereye düştü. Debisi ve su yüksekliği az olan derede ters dönen araçtaki sürücü ile yanındaki akrabası Fatma S., yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunarak, dereden çıkarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 2 kadının, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan kaza anı da çevredeki bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde; yoldan çıkarak duramayan otomobilin, dereye ön kısmı üzerinden düştüğü, dere içinden çevreye su saçıldığı, kazayı gören çevredeki bir vatandaşın da dereye atlayarak yardım etmeye çalıştığı anlar yer aldı. (DHA), dere içinden çiçekler su saçıldığı, kazayı gören çevredeki bir vatandaşın da dereye atlayarak yardım etmeye çabaladığını anlar yer aldı. (DHA)

HABER: Selçuk BAŞAR KAMERA: TRABZON, (DHA)

© Copyright 2024

DHA