Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Osmaniye’de TIR ile akaryakıt tankeri çarpıştı, çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

Osmaniye’de TIR ile akaryakıt tankeri çarpıştı, çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

ABONE OL
Osmaniye’de TIR ile akaryakıt tankeri çarpıştı, çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
DHA

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE’de TIR ile akaryakıt yüklü tankerin çarpışması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Müdahale sırasında otoyol üzerindeki ulaşım trafiğe kapatıldı.

Kaza, dün gece saatlerinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Şekerdere mevkisi yakınlarında meydana geldi. Aynı yönde ilerleyen, sürücüleri ve plakaları öğrenilemeyen akaryakıt yüklü tanker ile TIR’ın çarpması sonucu yangın çıktı. Tankerde başlayan yangın kısa sürede TIR’a da sıçradı. İki aracın sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, kurtarma, Osmaniye merkez ve Düziçi ilçesinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale sırasında otoyoldaki ulaşım trafik ekiplerince kapatıldı.

Yoğun süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Otoyoldaki ulaşım ise yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2025

DHA