Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ordu’da şehir estetiği ve yaya güvenliği ön planda

Ordu’da şehir estetiği ve yaya güvenliği ön planda

ABONE OL
DHA

Emrullah CESUR/ORDU,(DHA)- ORDU Büyükşehir Belediyesi şehir estetiği ve yaya güvenliğini sağlamak amacı ile kaldırım çalışmalarına devam ediyor. 2019 yılından bu yana 280 bin metrekare alanı kaldırım ile buluşturan büyükşehir ekipleri, şehri modern görünüme kavuşturuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde bir yandan ulaşım alanında kaydedilen başarılı çalışmaların yanı sıra diğer yandan da kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor. 2019 yılından bu yana 280 bin metrekare alanı kaldırım ile buluşturan ekipler, şehri modern görünüme kavuşturuyor.

MODERN KALDIRIMLAR İLE KONFOR ARTIYOR

Bu kapsamda 19 ilçede görev alan ekipler, konfor ile buluşturdukları yollar da yaya güvenliğini sağlamak amacı ile de kaldırım çalışmaları yapıyor. İlçelerde ihtiyaca göre begonit taş ile estetik görünüm kazandıran ekipler yine baskı beton uygulaması ile de konforu artıyor. Ekipler yine eskiyen ve yıpranan kaldırımlarda çalışma yürütüyor. Tespit edilen alanlarda onarım çalışması başlatan ekipler, yeni bir görünüm kazandırıyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ihtiyaç bulunan alanlarda kaldırım çalışmalarına devam edecek.(DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA