Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhuriyet coşkusunu onkoloji hastası çocuklar ve özel öğrencilerle kutladılar

Cumhuriyet coşkusunu onkoloji hastası çocuklar ve özel öğrencilerle kutladılar

ABONE OL
DHA

MANİSA, (DHA)-YUNUSEMRE Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar ve Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Okulu'ndaki özel öğrencilerle kutladı. Etkinlik kapsamında çocuklara kukla ve sihirbazlık gösterisi yapılırken; çocuklar ellerinde Türk bayrakları ile şarkılar söyleyip, şiirler okudu.

Yunusemre Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nda hastane tedavi gören çocukları unutmadı. Bayram etkinlikleri kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar, hastanede gerçekleştirilen etkinlikte Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Sarar Şıktaş ve personelin katıldığı etkinlikte kukla ve sihirbazlık gösterisi yapıldı. Cumhuriyet Bayramı'yla ilgili şiirler ve şarkılar okudu.

ÖZEL ÖĞRENCİLER CUMHURİYET COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören özel öğrenciler de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Yunusemre Belediyesi ile kutladı. Okulda yapılan etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Sarar Şıktaş, özel öğrenciler ve okul yönetimi katıldı. Buradaki etkinlikte de özel öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu şiirler ve şarkılar söyleyerek yaşadı. Etkinlikte özel öğrencilere yönelik kukla ve sihirbazlık gösterisi gerçekleştirildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA