Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Görgel: Yeni Kahramanmaraş’ı hep birlikte inşa ediyoruz

Görgel: Yeni Kahramanmaraş’ı hep birlikte inşa ediyoruz

ABONE OL
DHA

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- TRABZON Caddesi’nde devam yerinde dönüşüm çalışmalarını inceleyen ve geçici işyerlerinde faaliyet gösteren esnafla sohbet eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehri ayağa kaldırma adına çalıştıklarını belirterek “Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında hep birlikte büyük bir dayanışma içerisinde gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Valisi Vali Mükerrem Ünlüer, 2’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Trabzon Caddesi’nde devam eden yerinde dönüşüm çalışmalarını inceledi. Protokol, TOKİ ve Emlak Konut iş birliğiyle yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alırken, geçici işyerlerinde faaliyet gösteren esnafı da ziyaret edip sohbet etti.

İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Sayın valimiz, garnizon komutanımız, jandarma komutanımız, emniyet müdürümüz ve müftümüzle birlikte şehrimizin damarlarından Trabzon Caddesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Cadde üzerinde yürütülen yerinde dönüşüm çalışmalarını inceleyerek son duruma ilişkin bilgiler aldık. Hemşerilerimizle bir araya geldik, sohbet ettik, taleplerini dinledik. Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında hep birlikte büyük bir dayanışma içerisinde gayretimizi sürdürüyoruz. Bu noktada göstermiş olduğu sabır, özveri ve dayanışma için tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA