Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

ABONE OL
DHA

1- KAĞITHANE'DE TAMİR ETTİĞİ TIR RAMPASININ ALTINDA KALARAK ÖLDÜ: ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Doğan Can CESUR / İSTANBUL (DHA) - KAĞITHANE'de TIR rampasının tamiratını yapan 33 yaşındaki Serdar İkier, zincirin kopması sonucu yaklaşık 1 ton ağırlığındaki rampanın altında kalarak öldü. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen İkier'in annesi olay yerinde 'oğlum oğlum' diye feryat etti.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Şirintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tamir işçisi Serdar İkier (33) öğle saatlerinde cadde üzerinde park halinde olan TIR'ın rampasında tamirat çalışması yapmaya başladı. O sırada İkier'in altında olduğu tonlarca ağırlıktaki rampa, bir anda düştü. Rampanın altında kalan İkier, sıkıştı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, forkliftin de yardımıyla paleti kaldırarak İkier'i sıkıştığı yerden çıkarttı. Ancak sağlık ekipleri İkier'in hayatını kaybettiği belirlendi. Sonrasında polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek yolu trafiğe kapattı. Olay yeri ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemeleri sonrasında Serdar İkier'in cansız bedeni, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.

ANNE 'OĞLUM OĞLUM' DİYE FERYAT ETTİ

Öte yandan oğlunun ölüm haberinin alan annesi, yakınlarıyla koşarak olay yerine geldi. Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı acılı kadın, "oğlum oğlum" diye feyat etti. Sinir krizi geçiren kadının yakınları olay yerinden uzaklaştırdı. Öte yandan hayatını kaybeden Serdar İkier'in 4 senelik evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. (DHA)

Görüntü Dökümü:

-----------------

(Aktüel)

Olay yeri

Hayatını kaybeden Serdar İkier

Altında kaldığı palet

Polis ekiplerinin çalışması

Annesinin feryat etmesi

Cenazenin kaldırması

(Fotoğraf)

Ölen Serdar İkier

==========================

2- (ÖZEL) ESENLER'DE KUZENLER ARASINDA ALACAK VERECEK TARTIŞMASI: 1 ÖLÜ

Baran AKKAYA-Ahmet YEŞİLMEN/İSTANBUL,(DHA)- ESENLER'de iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden iki kişi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Mahmut Dağcı yanında bulunan silahla kuzeni Adem Savaş'a ateş etti. Savaş olay yerinde hayatını kaybetti; olaydan sonra kaçan Mahmut Dağcı ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Atışalanı Mahallesi Gazi Emir Sokak'ta meydana geldi. Kuzen oldukları öğrenilen Adem Savaş ile Mahmut Dağcı, otomobilde bulundukları sırasında aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma başladı. Otomobilden inen iki kuzen yolda da tartışmaya devam etti. Tartışma sırasında Mahmut Dağcı, yanında bulunan silahla Adem Savaş'a ateş etti. Başından ve vücudundan vurulan Savaş ağır yaralandı. Silahı ateşleyen Mahmut Dağcı olay yerinden kaçarken, çevredekiler silah sesleri üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin kontrolleri sonrası Savaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Adem Savaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan Mahmut Dağcı, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

------------------

(Cep telefonu)

-Sokaktaki ambulans ve polis araçları

(Aktüel)

-Ölen Adem Savaş'ın fotoğrafı

-Olay yerine gelen ekipler

-Ekiplerin çalışması

-Cenaze aracının gidişi

-Genel ve detay görüntüler

==============================

3- DALTONLAR VE BARIŞ BOYUN SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİ 157 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ahmet YEŞİLMEN- Uğur ŞAHİN / İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL'da düzenlenen "KUYU-36" operasyonlarında Barış Boyun ve Daltonlar organize suç örgütlerine yönelik 157 şüpheli yakalanmıştı. Aralarında Barış Boyun'un eşi Ece Boyun'un da bulunduğu şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Barış Boyun ve Berat Can Gökdemir'in liderlik ettiği iki organize suç örgütüne yönelik "KUYU-36" operasyonlarında 157 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Operasyonlarda 40 ruhsatsız tabanca, 10 otomatik tabanca, 5 pompalı tüfek, 3 AK-47 tüfek, 2 el bombası, 2 çelik yelek, uyuşturucu madde ve yüklü miktarda döviz ile Türk lirası ele geçirildi. 14 Ekim'de yakalanan ve aralarında Barış Boyun'un eşi Ece Boyun'un da bulunduğu şüpheliler, 3 günlük gözaltı işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinden sağlık kontrolleri sonrası Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Şüphelilerin adliyeye sevki

===========================

4- İSTANBUL'DA YAĞMUR TRAFİĞİ

Özgür EREN/ İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL'un bazı bölgelerinde sabah saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle sürücüler trafikte güçlükle ilerledi. İBB trafik uygulanmasında trafik yoğunluğu yüzde 74 seviyelerine kadar çıktı.

Sabah saatlerinde İstanbul'un bazı bölgelerinde yağmur etkili oldu. İşlerine gitmek için yola çıkan sürücüler trafikte uzun süre beklemek zorunda kaldı. Trafiğin etkili olduğu noktalardan birisi de D-100 Karayolu Yenibosna mevkisiydi. Cevizlibağ istikametine gitmek isteyen sürücülerin trafikte güçlükle ilerledi. Saat 09.00 itibariyle İBB trafik uygulamasında trafik yoğunluğu yüzde 74 seviyelerine kadar çıktı.

Görüntü Dökümü:

-------

-D-100 Karayolunda detay görüntü

-Oluşan trafik

-Sürücülerin güçlükle ilerlemesi

==============================

5- İSTANBUL'DA KARABULUTLARIN ARDINDAN GÖKKUŞAĞI ÇIKTI

Mustafa Mert KARACA/İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL'da sabah saatlerinde karabulutlarla beraber yağış etkili oldu. Yağmurun ardından oluşan gökkuşağı ise kartpostallık görüntü oluşturdu.

İstanbul'da sabah saatlerinde aralıklarla yağan yağmur öncesi İstanbul Boğazı'nda karabulutlar görüldü. Yağmur'un ardından ise İstanbul'un birçok noktasında gökkuşağı görüldü. Taksim Meydanı'nda da görülen gökkuşağı kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. (DHA)

Görüntü Dökümü:

-------------------

-İstanbul Boğazında kara bulutlar

-Taksimde gökkuşağı görüntüleri

=============================

6 - KAĞITHANE'DE TORBACILIK YAPAN ŞÜPHELİ TUZLA'DA YAKALANDI

Mustafa Mert KARACA/İSTANBUL,(DHA)-KAĞITHANE'de torbacılık yapan bir şüpheli, Tuzla'da düzenlenen operasyonla yakalandı.Şüphelinin evinde yapılan aramalarda 10 kök kenevir, 220 gram marihuana, 1,75 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi' ne yönelik çalışmalar kapsamında operasyon başlattı.Operayson kapsamında şüpheli M.İ.O.'nun (35) Tuzla'da bulunan evinden getirdiği uyuşturucuyu Kağıthane'de sattığı tespit edildi. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra, 14 Ekim Pazartesi günü şüphelinin Tuzla Aydıntepe Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası yakalanan M.İ.O.' nun 'Tehdit ve hakaret' suçundan polis tarafından arandığı belirlenirken, 'Kişilerin huzur ve sükununu bozma' ve 'Hırsızlık' suçlarından poliste kaydı olduğu öğrenildi. Yakalanan M.İ.O. polis merkezine götürüldü.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

M.İ.O.'nun evinde yapılan aramalarda ise, 10 kök halinde 815 gram kenevir, 220 gram marihuana, 1,75 gram kenevir tohumu, 2 hassas terazi, 2 cep telefonu, 6 şişe kimyasal sıvı, 2 PH düzenleyici sıvı, 2 nem ölçer cihaz ve çok sayıda şeffaf klipsli poşet ele geçirildi.M.İ.O., polis merkezindeki işlemlerinin ardından 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan çıkarıldığı mahkemece 15 Ekim Salı günü tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Görüntü Dökümü:

---------

-Daire içerisinde yapılan aramalardan görüntü

-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler

-Tutuklanan M.İ.O.'nun fotoğrafı

-M.İ.O.'nun adliyeye sevk edilmesi

-Genel ve detay görüntüler

==============================

7- (ÖZEL) KAĞITHANE'DE CAM SİLERKEN 7. KATTAN DÜŞÜP HAYATINI KAYBETTİ

Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA)- KAĞITHANE'DE 7 katlı iş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışan Ali Rıza Susam 7. kattan düştü. Havalandırma boşluğuna düşen Susam'ın cam silmek için 7. kata çıktığı öğrenildi. 65 yaşındaki Susam olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saat 18.00 sıralarında Gürsel Mahallesi 28 Kasım Caddesi'ndeki 7 katlı iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, iş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışan Ali Rıza Susam (65) camları silmek istediği sırada dengesini kaybederek 7. kattan havalandırma boşluğuna düştü.Susam'ın düştüğünü fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Susam'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

'CAM SİLERKEN AŞAĞI DÜŞÜYOR'

Susam'ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Görgü tanıklarından biri "Cam silerken aşağı düşüyor. Savcı bekleniyor." dedi. Görgü tanığı Hamdi Taşbaş ise, "Mahallemizin insanı, cam temizleme işleri falan yapıyor kendisi, yukarıda en üst katta çatı arasında bir boşluk var, anahtar da kendisinde varmış. Yukarıda ne iş yaptığını bilmiyoruz ama binanın havalandırmasından yedi, sekiz katlık bir boşluk var oraya düşmüş. Biz de duyduk olay bu." şeklinde konuştu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü

---------

-Olayın meydana geldiği iş merkezi

-Olay yerindeki polis ekipleri

-Görgü tanıkları ile röportaj

-Cenazenin çıkarılması

-Genel ve detay görüntüler

=============================

8- ÜMRANİYE'DE GİRDİKLERİ EVDEN BİNLERCE LİRALIK ZİYNET EŞYASI ÇALAN HIRSIZLAR TUTUKLANDI

Ali AKSOYER / İSTANBUL, (DHA)- ÜMRANİYE'de girdikleri evde binlerce liralık ziynet eşyası bulunan kasayı çalıp kaçan motosikletli 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden biri, başındaki kaskla yüzünü gizleyerek kasayı taşırken güvenlik kamerasına yansıdı.

Ümraniye, Şerifali Mahallesi Yunus Sokak'ta oturan İ.G.'nin evine 1 Eylül Pazar günü hırsız girdi. Hırsızlar evden içinde binlerce liralık ziynet eşyası bulunan 50x40 boyutlarındaki çelik kasayı çaldı. İ.G.'nin ihbarı üzerine polisler tarafından soruşturma açıldı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Hırsızların görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. Görüntülerde, motosiklet kullanan kişinin olay yerine geldiği, başındaki kaskla yüzünü gizleyen kişinin hırsızlık yapılan eve doğru yöneldiği görüldü. Saat 11.08'de eve girdiği tespit edilen şüphelinin saat 11.38'de elindeki poşetle dışarı çıktığı belirlendi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili kimliğini tespit ettiği şüpheliler Ergin H. (41) ile Adnan Ö.'yü (42) gözaltına aldı. Şüphelilerden Ergin H.'nin daha önceden 7, Adnan Ö.'nün ise 6 suç kaydı olduğu tespit edildi.Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Şüphelilerin güvenlik kamera görüntüsü

-Şüphelilerin adliyeye sevk görüntüleri

=============================

9- AVCILAR'DA TIR'A YÜKLENMEK İSTENEN FORE KAZIK MAKİNESİ DEVRİLDİ

İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA)- Avcılar Sahili'nde zemin güçlendirme çalışması yapıldıktan sonra TIR'a yüklenmek istenen fore kazık makinesi devrildi. Kazada aracı kullanan operatör şans eseri yara almadan kurtuldu.

Avcılar Denizköşkler Sahili'nde İSKİ arıtma tesisinin hemen yanındaki alanda güçlendirme çalışması yapıldı. Çalışmada kullanılan fore kazık makinesinin TIR'a yüklenmesine karar verildi. Büyük ve ağır olan araç, dün gece dorseye yüklendikten sonra dengede park edilmek istenirken operatörün kontrolü yitirmesi sonucu devrildi. Kazadan aracı kullanan operatör şans eseri yara almadan kurtuldu. Beton zemine düşerek yan duran fore kazık makinesini yeniden TIR'a yükleyebilmek için iki büyük vinç getirildi. Vinçlerin yardımı ile fore kazık makinesi düzeltildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Yan dönen fore kazık makinesine halatlar bağlanırken

-Dev makineyi vinçlerle düzeltme çabası

-Vinçlerle çevrilen kazık makinesi

-Genel ve detay görüntüler

==========================

10- MERYEM ÇAP DAVASINDA KARAR VERİLDİ: AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İLE 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI

İSTANBUL, (DHA) BAYRAMPAŞA'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap'ı silahla 5 kez kurşunlayarak öldüren sanık Şeyhmus Çap'ın yargılandığı davada 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti cezada takdir indirimi uygulayarak Şeyhmuş Çap hakkında 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan da 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Bayrampaşa'da 22 Ağustos 2023'te 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap'ı tartışma sırasında evde bulundurduğu silahla 5 kez vurarak öldüren sanık Şeyhmus Çap'ın yargılandığı dava karara bağlandı. Tutuklu sanık Şeyhmus Çap'ın Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandığı davada öldürülen Meryem Çap'ın annesi Nuray Arslan ve babası Ağcabal Arslan da 'müşteki' sıfatıyla katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları ve taraf avukatları da duruşmada hazır bulundu.

'EŞİMLE SORUNLARIMI SÖYLEDİĞİMDE ANLAMADILAR'

Sanık Şeyhmus Çap savunmasında, "Önceki beyanlarımı tekrar ederim. Olay için çok üzgünüm. Bu olayda bir kasıtla hareket etmedim. Müşteki anne ve babadan şikayetçiyim. Ben eşimle sorunlarımı söylediğimde beni anlamadılar" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Savcısı, sanığın üzerine atılı suçtan cezalandırılmasını talep ettiği duruşmada anne Nuray Aslan ise Şeyhmus Çap'ın en ağır ceza ile cezalandırılmasını isterken baba Ağcabal Aslan ise adalete güvendiğini söyledi. Müşteki avukatının iyi hal indirimi uygulanmadan üzerine atılı suçlardan cezalandırılmasını isterken Şeyhmus Çap'ın avukatı ise müvekkilinin haksız tahrik hükümleri uygulanarak tahliyesini talep etti.

'KATİL OLMADIM; KATİL YAPILDIM, ADALET İSTİYORUM'

Duruşmada son kez söz verilen Şeyhmus Çap ise "Katil olmadım, katil yapıldım. Adalet istiyorum" dedi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İLE 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, sanık Şeyhmus Çap'ı, 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Bu cezada taktiri indirim uygulamayan heyet, sanık hakkında 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan da 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

Görüntü Dökümü:

----------------

ARŞİV

-Olayın yaşandığı sokaktan detaylar

-Dairenin bulunduğu binadan görüntüler

-Olay yeri inceleme ve polis ekiplerinden görüntüler

-Cenaze töreninden görüntüler

===========================

11- 'YENİ DOĞAN ÇETESİ' SORUŞTURMASINDA İDDİANAME HAZIRLANDI

Leyla YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)- ÖZEL hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden ölmesine neden olan çete hakkında iddianame hazırlandı. 47 şüphelinin yer aldığı iddianamede Doktor Fırat Sarı'ya 266 yıl hapis cezası istendi.

İstanbul'da gerek olmadığı halde özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin bir süre önce soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmayı yürüten savcı Y.E. ise makamında tehdit edilmişti. Olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. 47 şüpheli hakkında iddianame Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlandı. Hazırlanan iddianamede şüphelilerin bebekleri nasıl anlaşmalı hastanelere sevk ettikleri telefon görüşmeleri de yer aldı. Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nin değerlendirme aşamasında olan iddianame kabul edilmesi halinde şüphelilerin önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

'BEBEKLERİN HASTANEYE SEVK SÜRECİ'

İddianamede, Dr. Fırat Sarı, çalışanı Dr. İlker G. ile anlaşmalı oldukları özel hastanelere bebeklerin sevki için 112 Acil Çağrı Merkezi ambulans şoförü olan Gıyasettin M. Ö., hasta sevklerini yapan Fehmi A. ve il dışı hasta sevklerini yapan Serdar Y. ile ortaklaşa hareket ettikleri aktarıldı. Esenyurt Belediye Başkanlığı Sağlık Hizmetlerinde çalışan Renas K. ile birlikte özel hastanelerde doğup tedavisinin yoğunluktan dolayı başka hastanelerde yapılması uygun görülen bebek hastaları kurmuş oldukları suç örgütü sayesinde keşfedip, kendi anlaşmalı oldukları hastanelere tedavi için gönderdikleri anlaşıldı. Bebek hastanın ailesini ikna ettikten sonra bebek hasta için tedavi red denilen işlemi yapıldığı ve 112 Acil Çağrı Merkezinden provizyon numarası alınmadan ilk kez bir hastaneye sevk ediliyor gibi gösterilerek örgüt içinde anlaşmalı olan hastanelerin birine Acil servisten giriş yapılmasını sağlayıp maddi menfaat temin ettikleri aktarıldı. Hekimin hasta için düzenlemiş olduğu epikriz raporunda EK-3 ve EK-7 raporları doldurulur, hastanenin ASKOM personeline bildirilir, akabinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı (KHHB) 112 Koordinasyon Merkezinden talep oluşturulduktan sonra provizyon numarası alınarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne daha önceden bildirilen ve uygun tedaviyi yapabilecek donanıma haiz olan özel hastanelere nakil gerçekleştirilir. Bu işlem belli bir düzene ve sıraya göre yapılarak her hastaneye aynı oranda hasta sevki yapılmasını sağlayarak rekabet koşullarına aykırı hareket edilmesini de önlemeye çalışıldığı aktarıldı.

'ÖLDÜRSEM DERT'

İddianamede, özel hastanelerden birinde hemşire olarak görev yapan şüpheli Mehtap S. ile örgüt üyesi şüpheli Hasan Basri G. arasında yapılan görüşmede, Hasan Basri G.'nin "Mehtap çocuğu öldür, 50 satürasyonlu çocuk mu olur" dediği, hemşire Mehtap S.'nin ise "Öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyorsun yani" dediği anlaşıldı.

'BASTILAR'

Örgüt lideri olan doktor Fırat S. ile şüpheli Ceren Hatice K. arasında yapılan görüşmede, Ceren Hatice K.'nın "Hocam bakanlıktan denetime geldiler. Bastılar öyle bildiğiniz şu an basamakları masamakları her şeyi kontrol ediyorlar ve benim 28 hastam var. Yani 23 normalde ya buranın hasta sayısı o yüzden" demesi üzerine Fırat S.'nin ise "Tamam taburcuların var zaten bugün taburcu edeceğin 3 hastan yok mu? Taburculukları ayarla" şeklinde cevap verdiği belirtildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

ARŞİV

-Savcının tehdit edildiği görüntüler

-Şüphelilerin adliyeye sevki

==============================

12 - ATAŞEHİR'DE İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ 3 YARALI

Mert ORDU-Leyla YILDIZ/İSTANBUL,(DHA)-ATAŞEHİR'de daha önce yol meselesinden tartışan kişiler, buluştukları fırının önünde birbirine girdi. Çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölürken 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi, 3042. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, daha önce yol verme meselesinden kavga eden kişiler, konuyu görüşmek üzere fırının önünde buluştu. Bu sırada çıkan kavgada silah kullanıldı. Olayda ağır yaralanan Sakin Ceylan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken fırında çalışan Mehmet Ali U., Orhan G. ve ismi açıklanmayan bir kişi olmak üzere 3 kişi yaralandı. Çıkan çatışmada bir iş yerinde hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri sokağı kapatarak incelemede bulundu. Polis, olayda kullanılan 1 adet silahı muhafaza altına alırken, olay yerinde 4 adet boş kovan tespit etti. Ekipler, olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Görüntü dökümü

-Olay yeri inceleme ekiplerinin görüntüsü

-Mermi görüntüsü

-Polis ekiplerinin görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

© Copyright 2024

DHA