Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

ABONE OL
DHA

1- İSTANBUL'DA YAĞIŞ GECE SAATLERİNDE ETKİLİ OLDU

Emre KURT/İSTANBUL,(DHA)- AFAD'ı uyarının ardından, İstanbul'un batı kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan sağanak, gece boyunca etkili oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak, batı kesimlerde akşam saatlerinde etkili oldu. Sabah saatlerine kadar devam eden yağışla birlikte çakan şimşekler, geceyi aydınlattı.

AFAD ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarıda bulunurken yapılan açıklamada, "İstanbul ilimizde bu akşam batı ilçelerinden başlayarak zamanla İstanbul'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Cumartesi akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak etkili olması beklenmektedir. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz." denildi. (DHA)

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Küçükçekmece Gölü üzerinde çakan şimşekler

-Sağanaktan görüntüler

-Haliç Köprüsü'nde etkili olan yağış

-Genel ve detaylar

===========================

2- BOLAT, KABİN MEMURLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-SON günlerde Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarında kabin memurlarına yönelik yaşanan olaylardan sonra çalışanlarıyla bir araya gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Her zaman onların yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğizö dedi.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, havayolu şirketinde görev yapan kabin memurlarıyla bir araya geldi. THY Genel Müdürlük binasında yapılan toplantıyla ilgili olarak Bolat sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bolat yaptığı paylaşımda "Güler yüzleriyle markamızın en görünen yüzü olan kabin ekiplerimiz üstün hizmet anlayışımızın en iyi örnekleri. Her gün dünyayı 70'ten fazla kez dönen uçuşlarımızda hizmetleri ve profesyonellikleriyle öne çıkan ekiplerimiz Millî Bayrak Taşıyıcı havayolu olmanın sorumluluğunu ve misafirperverlik kültürümüzü en üst düzeyde gösteriyor. Layık görüldüğümüz ödüllerde büyük pay sahibi olan ekiplerimizle kahvaltıda bir araya gelerek kendilerine hizmetleri ve profesyonellikleri için Türk Hava Yolları yönetimi ve ailesi adına teşekkür ettik. Biz her zaman kendilerinin yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm kabin ekiplerimize bir kez daha teşekkür ediyor, iyi uçuşlar diliyorum" dedi.

============================

3- PEGASUS YARIN Kİ BEYRUT SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-İSRAİL'in Lübnan'a yönelik hava saldırılarının arttırmasının ardından Pegasus Havayolları yarın Beyrut'a yapacağı seferlerini iptal etti.

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarının arttırması nedeniyle uçuş güvenliğinde aksaklıklar yaşanmasına neden oldu. Saldırılar nedeniyle bazı uçaklar Beyrut Havalimanı'na iniş yapamayarak çevre havalimanlarına yönlendirdi. Uçuş güvenliğinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle Pegasus Havayolları'nın yarın bu ülkeye yapacağı seferleri iptal ettiğini açıkladı. Havayolu şirketi uzun zamandır bu ülkeye sadece gündüz uçuşları gerçekleştiriyordu.

============================

4- ARNAVUTKÖY'DE AHŞAP ATÖLYESİNDE YANGIN: 1 ÖLÜ

Emre KURT/İSTANBUL,(DHA)- ARNAVUTKÖY'de, ahşap atölyesinde çıkan yangında içeride mahsur kalan yabancı uyruklu Muhammed C.(17), hayatını kaybetti.

Yangın, saat 04.30 sıralarında Hacımaşlı Mahallesi Hacımaşlı Caddesi üzerinde bulunan tek katlı ahşap atölyesinde bilinmeyen bir nedenle çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için müdahale etti.

Yangın sırasında içeride bulunanlar kendi imkanlarıyla dışarıya çıkmayı başarırken, Muhammed C., alevlerin arasında mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, bir yandan yangına müdahale ederken diğer yandan mahsur kalan Muhammed C.'yi kurtarmak için çalışma başlattı. Kısa sürede alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yanan atölyeye girdiklerinde Muhammed C.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Suriye uyruklu olduğu belirlenen Muhammed C.'nin yanarak hayatını kaybettiği tespit edilirken, ahşap atölyesinde 2 aydır çalıştığı ve burada yaşadığı öğrenildi. Muhammed C.'nin cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerin yangının çıkış nedenini araştırırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Görüntü Dökümü:

-------------------

-İtfaiye ekiplerinin çalışmaları

-İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları

-Yangından kurtulan bir kişinin görüntüsü

-Polis ekipleri

-Olay yeri inceleme ekibinin çalışmaları

-Genel ve detaylar

=============================

5- BAHAR CANDAN'IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 6 SANIK TAHLİYE EDİLDİ

Leyla YILDIZ-Şevval CİNDİR/İSTANBUL, (DHA)-DOLANDIRICILIK ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı davanın 5. celsesinde aralarında Bahar Candan'ın da bulunduğu 6 sanık tahliye edildi.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından aralarında Bahar ve Nihal Candan'ın da bulunduğu 21 kişinin yargılandığı davanın 5. celsesi Kücükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. İddianamede Alisya Bahar Candan için 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi. Duruşmaya, Alisya Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu 10 tutuklu sanığın yanı sıra, Nihal Candan, baba Hakan Candan, müştekiler ve taraf avukatları hazır bulunurken örgüt yöneticisi konumundaki İlker Oflu ve Onur Apaydın ise SEGBİS ( ses ve görüntülü bilişim sistemi) ile katıldı. Duruşmada tutuklu sanık Bahar Candan sık sık arkasını dönerek ablası Nihal Candan'a bakıp gülücük attığı görüldü.

'DUA ETTİM, ENERJİK UYANDIM'

Duruşma salonunda bulunan Nihal Candan kardeşi tutuklu sanık Bahar Candan'a moral vermek için, "Kıyafetlerini dolaba yerleştirdim, tütsüler yaktım, sabah dua ettim çok enerjik uyandım. Seninle birlikte eskisi gibi kahve içeceğiz. Sakın araya girme, avukatlar savunma yapsın" diyerek eli ile kalp işareti yaptı. Tutuklu sanık Bahar Candan babasına, "Niye bu kadar uzatıyorlar? Biz neyin içerisindeyiz?" diyerek yakındı. Baba ise "Sakin ol" diyerek karşılık verdi.

'ABLAM VE BENİM BU DOSYADA OLMAMIZ GERÇEĞİN ORTAYA ÇIKMASINA ENGEL OLUYOR'

Bahar Candan savunmasında, "Ben hesabıma 13 milyon gelmiş gibi bir paylaşımda bulundum. Halbuki hesabımda 1 milyon TL para var. Gerçek değil bu. Yok böyle bir para. Bizi soruşturmaya rock grubu gibi dahil ettiler kameralara gülümseyelim diye. Ablam ve benim bu dosyada olmamız dikkat dağıtıyor ve gerçeğin ortaya çıkmasına engel oluyor. Ben yine suçluların en ağır cezayı alması için medyada en ağır yükü omuzlarıma alırım ama bu durum maddi gerçeğin ortaya çıkmasına engel oluyor" dedi.

'MAĞDURLAR GRUBU KURDUK'

Savunma yapan tanık Esra Çapan, "Bana inanıp güvenen olduğu gibi, abim Ömer Çapan'a da inanıp bu işe girenler oldu. Abimin fotoğrafını ve Gökhan Aralan'ın fotoğrafını paylaşarak dolandırıcılar diyerek paylaşıldı. Bunun üzerine Ömer Şeker'e Facebook üzerinde yazdım. Olaylarla ilgili delil olan ne varsa paylaştım ve mağdurlarla ilgili whatsapp grubunda bu paylaşımlar yapılıyordu. Bende bu olaydan mağdur oldum. Aracım halen ise verilmedi. Yerine başka bir araç verilmedi, parası da iade edilmedi. Sanık Ömer Çapan dışındaki sanıklardan şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

'NASIL BİR İZ OLDUĞUNU ANLAMADIM

Tanık Sertaç Katırcı, "Bakırköy'de özel bir kurumda hemşireyim. Arkadaşım vesilesiyle Çobançeşme'de bir rezidansa gidip SEGBİS ekranında gösterilen ve benim Kaan Hamzaoğlu olarak bildiğim Onur Apaydın şahsa serum taktım. Ben ilk pansuman yaparken duruşma salonunda gösterilen Gökhan Arslan oradaydı. Gösterilen Sertaç Soylu'yu orada olup olmadığını hatırlamıyorum. Bilgisayar ekranından görüntüsü gösterilen Ahmet Faruk Mercan olduğu söylenen şahsın, 3-4 kişilik bir ortama çağırılması üzerine, sol elinin baş parmağı ile işaret parmağı arasında bulunan bir yaraya pansuman yaptım. Konu ile ilgili net bir şey söylemediler. Elinin üst tarafı kısmında iz vardı avuç içi kısmında iz yoktu. Yaranın içinde silah mermisine benzer bir durum dikkatimi çekmedi. Yara mermi yarası mı? Çivi yarası mı? Bilemedim" dedi.

MAHKEME 6 SANĞIN TAHLİYESİNE KARAR VERDİ

Duruşmaya yaklaşık bir saat ara veren mahkeme ara kararını açıkladı. Mahkeme, Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın mevcut delil durumu, savunmaların alınmış olması, tutuklulukta geçirdikleri süre göz önünde bulundurularak, yurt dışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol şartı ile tahliyesine karar verdi.

'BEKLEDİĞİMİZ BİR KARARDI'

Duruşma sonrası açıklama yapan Bahar Candan'ın avukatı Burak Güngör, "Alisya Bahar Candan'ın Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmasında tahliyesine karar verildi. Beklediğimiz bir karardı hukuka uygun olarak gördüğümüz bir karardı. Tutuklanmasında doğru bulmadığımızı da ifade etmiştik. Kendisinin şu an yurt dışı çıkış yasağı var. Yargılama devam ediyor. Bunun dışında kesinleşmiş bir karar mevcut değil. Bu aşamada sadece tahliyesine ilişkin bir karar verilmiş durumda süreç devam edecek özetleö dedi.

'ÇOK MUTLUYUM'

Duruşma sonrası duygularını anlatan Nihal Candan, basın mensuplarının "Kardeşinize ne söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna, "Dondurma gibisin, yaz meyvesi tadında dondurma gibisin Bahar. Baroya çok kırgınım. Keşke bana da savunma hakkı verselerdi. İlahi adalete çok güveniyorum" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

-Avukat Burak Güngör ve Nihal Candan Konuşması

-Nihal Candan Konuşması

-Nihal Candan'ın babaya sarılması

-Yakınların tahliyeye sevinmesi

===============================

6- CEZAEVİNDEN ÇIKAN BAHAR CANDAN: ÖZÜME DÖNDÜM

Baran AKKAYA/İSTANBUL,(DHA)- DOLANDIRICILIK ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklu yargılanan Bahar Candan, dün görülen duruşmada tahliye edildi. Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'nden çıkan Bahar Candan, "Özüme döndüm diyebilirim, 10 aylık çok iyi bir şeydi benim için. Ailemin bana öğrettiklerini hatırlamaktı, onlara kavuşacağım için çok mutluyum" dedi.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanık hakkında, Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye kararı verildi. Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'nden çıkan Bahar Candan, gazetecilere açıklama yaptı. Candan, "En önemli önceliğim cezaevinde derslerime çalıştım. Çok uzun zammadır hiç okula gitmiyordum. Onu düşümdüm biraz. Ailemi çok özledim, erkek arkadaşımı çok özledim, aşırı bir özlem var. Baya kilo aldım çok çirkinim şu an. O yüzden fazla uzatmak istemiyorum. Zaten biz arkadaşız, avukatız, hepimiz aynı okuldanız. Ailecek hukukla ilgileniyoruz. Biliyorsunuzdur, babam hukukçu bir insan, ablamda keza aynı şekilde. Anneannem psikolog yani biraz dejenere olsam da, son yıllarda biraz sosyal medyada çok akıl dışı paylaşımlar bulunsam da, yani ne kadar dejenereleşmiş olabilirim ki? Böyle bir aileden geliyorum. Özüme döndüm diyebilirim, 10 aylık çok iyi bir şeydi benim için. Ailemin bana öğrettiklerini hatırlamaktı. Onlara kavuşacağım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü

---------------------

Tahliye sonrası ilk görüntü

Tahliye sonrası Bahar Candan röportaj

===============================

7- SANATÇI METİN AROLAT, 52 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Mert ORDU/İSTANBUL,(DHA)-KADIKÖY'de sahne aldığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanatçı Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü sanatçı Metin Arolat, Kozyatağı'nda bir otelde sahne aldığı sırada fenalaştı. Kalp masajı yapılan Arolat, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen 52 yaşındaki ünlü sanatçı Metin Arolat, hayatını kaybetti.

METİN AROLAT KİMDİR?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul'da ilk olarak Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başlarken, çalıştığı bir kısa film Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü aldı. Arolat, bir süreliğine Amerika'ya gidip Chicago'da Illinois Üniversitesinde reklamcılık eğitimi aldıktan sonra, Türkiye'ye dönüp Tarkan'ın klip çekimlerini yapan ekipte çalışmaya başladı.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Karavan", "Yine Bir Başıma", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Kabul Et" gibi albüm çalışmalarına imza atan Metin Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde de yönetmenlik yaptı.

'MENAJERİ İLE GÜLE OYNAYA GELMİŞLER'

Ünlü şarkıcının ölüm haberini alan yakın arkadaşı sanatçı Demet Sağıroğlu, "Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliymiş. Ailesi İzmir'deymiş. İstanbul'da ailesi yok. Birkaç sene önce annesini kaybetmişti. Onun da ağırlığı vardı üstünde. Menajeri ile güle oynaya gelmişler işe. Sahnede bir ara kötü olmuş. Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiş. Orada gömleğini çıkarmış. Sonrasında kolum uyuşuyor falan demiş. Bakmışlar orada, sonra 'Verin gömleğimi, iyiyim ben' demiş. Çıkmış sahneye tekrar. Sonrasında sahnede tekrar yere yığılmış. Orada bir hemşire varmış. Hemşire onu yan yatırmış. Hemen ambulans çağırmışlar. Ambulans gelene kadar kalbi durmuş. Ambulansta çalıştırmışlar. Sonra yolda bir daha kalbi durmuş. Çalıştığı yer buraya çok yakındı. Çalıştıramamışlar kalbini. Sevenlerine sabır dilerim. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin güle güle gitmiş çünkü. Her zamanki güleç yüzü ile. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-Sahne aldığı otelden görüntü

-Hayatını kaybettiği hastane

-Sanatçı Demet Sağıroğlu'nun açıklaması

=============================

8- PENDİK'TE 8 KATLI BİNANIN 6'NCI KATINDAN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Muharrem ÇAM/İSTANBUL, (DHA)-PENDİK'te inşaat halindeki 8 katlı binanın 6'ncı katından düşen inşaat işçisi N.Ö hayatını kaybetti.

Olay, saat 18.30 sıralarında Kavakpınar Mahallesi, Çiçek sokakta meydana geldi. İddiaya göre; 8 katlı binanın 6'ıncı katında çalışan N.Ö. henüz belirlenemeyen bir nedenle inşaattan düştü. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri N.Ö'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından N.Ö'nün cenazesi Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Görüntü dökümü

-İnşaat halindeki binanın görüntüsü

-Polis ekiplerinin görüntüsü

-Olay yeri incelme ekiplerinin görüntüsü

-N.Ö.'nün cenazesinin cenaze aracına konulması

-Genel ve detay görüntüler

===========================

9- KAĞITHANE'DE 3 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA ANI KAMERADA

Mustafa Mert KARACA/İSTANBUL, (DHA)-KAĞITHANE'de yokuş aşağı inerken sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, cadde üzerinde seyir halindeki araca çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza anı araç kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi, Güzeldere Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Orhan B.'nin kullandığı 34 UR 9385 plakalı otomobil, Erbap Sokak'tan Güzeldere Caddesi'ne bağlandığı sırada sürücüsünün kontrolünden çıkarak, cadde üzerinde ilerleyen Yusuf Ç.'nin kullandığı 34 DTZ 367 plakalı otomobile çarptı. Kazada, Orhan B., Yusuf Ç. ve 34 DTZ 367 plakalı otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipler, yaralanan 3 kişiyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk etti. Kaza anı araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Yusuf Ç.'nin kullandığı otomobil seyir halindeyken, diğer aracın yandan çarptığı, çarpmanın etkisiyle otomobilin sarsıldığı görülüyor.

Görüntü dökümü:

--------------------

Araç kamerası

-Kaza anı

-Araçta yaşanan sarsılma

Cep telefonu kamerası

-Kaza sonrası görüntüler

AKTÜEL

-Kazaya karışan araçlardan görüntü

-Kazaya karışan araçların çekilmesi

Genel ve diğer detaylar

=========================

10- SARIYER'DE İETT OTOBÜSÜ İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI

Emre KURT/İSTANBUL, (DHA)-SARIYER'de İETT otobüsü ile karşı istikametten gelen minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüste sıkışan şoförü itfaiye ekipleri kurtardı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Kumköy Mahallesi, Demirciköy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 TP 6132 plakalı İETT otobüsü ile karşı istikametten gelen minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüsün ön camından fırlayan yolcu ve araç içerisinde sıkışan şoför yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı yolcu sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, minibüste sıkışan şoför, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında minibüs şoförünün cep telefonuyla yakınlarına haber verdiği görüldü. Şoför, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucunda bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı şoför, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görüntü dökümü

Cep telefonu görüntüsü

-Kaza sonrası yaşananlar

-Sıkışan sürücüyü kurtarma çalışmaları

-Araç içinde sıkışan sürücünün telefonla konuştuğu anlar

AKtüel

-Kaza yapan araçların görüntüsü

-Jandarma ekibinin görüntüsü

-Genel ve detaylar

============================

11- PENDİK'TE KONTROLSÜZ KALIP SÖKÜMÜ SIRASINDA TAHTALAR YOLA DÜŞTÜ

Muharrem ÇAM-Murat SOLAK/ İSTANBUL, (DHA)- PENDİK'te 6 katlı bir binanın inşaatında beton kalıpları söken işçiler, hiç bir tedbir almadı. İşçilerin kalas parçasıyla vurduğu tahtalar elektrik tellerine çarptıktan sonra yere düştü. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Doğu Mahallesi, 23 Nisan Caddesi ile İlhami Sosyal Bulvarı'nın kesişiminde bulunan 6 katlı inşaatta meydana geldi. Son kattaki kalıpları sökmek isteyen işçiler, bina etrafında hiç bir tedbir almadı. Kalas parçalarıyla vurulan tahtalar elektrik tellerine çarptıktan sonra yola düştü. Olay sırasında sokaktan geçen kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçerken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, işçinin kalas parçasıyla vurduğu tahtaların elektrik tellerine çarptığı ve onda direkten dumanlar çıktığı görülüyor.

Görüntü dökümü

-Binanın görüntüsü

-Binadan düşen tahtaların yola düşme görüntüsü

-Genel ve Detay görüntüler

© Copyright 2024

DHA