Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 1

ABONE OL
DHA

1- ATAŞEHİR'DE OTOPARKTAKİ CİP ALEV ALEV YANDI

Mert ORDU/İSTANBUL, (DHA)- ATAŞEHİR'de binanın açık otoparkında bulunan cip alev alev yandı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, cip kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 02.15 sıralarında İçerenköy Mahallesi, Ahmet Tarık Sokak'ta açık otoparkta bulunan cipte çıktı. Açık otoparkta park halinde bulunan cipten alevlerin yükseldiğini görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekipleri yanan cipe müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü. Yanan araç kullanılamaz hale geldi. Kundaklama şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü dökümü:

-------------------

Cep telefonu görüntüsü

-Alevli şekilde yanan cipin görüntüsü

Aktüel

- İtfaiye ekiplerinin çalışması

- Polis ekiplerinin görüntüsü

- Genel ve detay görüntüler

==============================

2- BEŞİKTAŞ'TA OTOMOBİL MERDİVEN BOŞLUĞUNA UÇTU: 1'İ AĞIR 3 YARALI

Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, (DHA)- BEŞİKTAŞ'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırıma çarptı ardından da bir bankanın merdiven boşluğuna uçtu. Kaza sonrası otomobilde bulunan 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.45 sıralarında Büyükdere Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Maslak istikametine ilerleyen 34 FLB 848 plakalı otomobil, 4. Levent mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı. Savrulan otomobil daha sonra bir bankanın merdiven boşluğuna uçtu. Kaza sonrası otomobilde bulunan 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulunarak çevre hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem alırken, itfaiye ekipleri de kaza yapan otomobilde bir süre inceleme yaptı. Kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

Cep telefonu

-Merdiven boşluğuna düşen otomobil

-İçerisindeki yaralılar

-Olay yerinde toplananlar

Aktüel

- Kazanın meydana geldiği yer

- Kazaya karışan otomobil

- İtfaiye ekiplerinden görüntü

- Polisin önlemi

- Yoldan görüntü

- Otomobilin çekilmesi

- Genel ve detaylar

===============================

3- KARTAL'DA REFÜJÜ AŞAN OTOMOBİL AĞACA ÇARPARAK YOLA SAVRULDU; 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Mert ORDU \İSTANBUL, (DHA)- KARTAL'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüjü aşarak ağaca çarptı ardından yola savruldu. Kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Kartal Kordonboyu Çetin Emeç Bulvarı üzerinde meydana geldi. Eren Kılınç yönetimindeki 45 SB 4964 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak önce ağaca, ardından yola savruldu. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak trafiği kontrollü şekilde sağladı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------

- Kaza yapan otomobilin görüntüsü

- Polisin olay yerindeki çalışması

- Trafikten görüntü

- Genel ve detay görüntüler

================================

4- ENGİN POLAT'IN TAHLİYESİNİN ARDINDAN DİLAN POLAT'TAN YENİ PAYLAŞIM

İSTANBUL, (DHA)-KARA para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yaklaşık 10 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın da tahliye edilmesinin ardından sosyal medyada hesabından takipçilerine teşekkür etti. Polat paylaşımında, "Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim" dedi.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı davada yaklaşık 10 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Dilan Polat, takipçilerinin kendisinden konuşarak bir paylaşım yapmasını istemesi üzerine bir video paylaştı. Polat paylaşımında, "Sesimi çok duymak isteyenler olmuş. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Mesajlarınız için, binlerce mesajlar. Şöyle bir göz gezdireyim dedim. Ama, hani böyle bir anda da olmuyor. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Görüntü dökümü

-Dilan Polat'ın paylaşımı

==============================

5- KARTAL'DA 1 MİLYONLUK KUYUMCU SOYGUNU KAMERADA

Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA) -KARTAL'da otomobille bir kuyumcuya gelen silahlı ve yüzleri maskeli 5 kişi, yaklaşık 1 milyon değerindeki altınları çalarak kayıplara karıştı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün saat 04.50 sıralarında Cevizli Mahallesi, Saraylar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; bir otomobille cadde üzerindeki kuyumcuya gelen silahlı ve yüzleri maskeli 5 kişi, dükkanının kepenk ve kapı kilitlerini levye ile kırıp içeri girdi. Hırsızlar, tezgah ve vitrin camlarını kırarak yaklaşık 1 milyon lira değerindeki altını çalarak geldikleri otomobile binerek kayıplara karıştı. Çevrede bulunan vatandaşlar hırsızlara engel olmak istedi. Kuyumcu dükkanının karşısında bulunan bir dairenin camı da hırsızların silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kuyumcu dükkanında inceleme yaptı. İş yerinin kameralarını inceleyen ekipler, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

'CANA GELECEĞİNE MALA GELSİN'

İş yeri sahibi Bahattin Gündüz, "Pazar günü saat 04.58 sıralarında kimliği belirsiz 5 kişi, kepengi zorlayarak içeriye giriyorlar. İçeri girdikten sonra her yeri yağmalıyorlar. 2 kişi içeriye giriyor. Alarm devreye giriyor. Her şey 2 dakikada oluyor. Yakalanmalarını bekliyorum. 1 milyonun üzerinde zararım var. Karşı binaya sıkmaları, motosikletle geçenlere sıkmaları, yaklaşık 4-5 el ateş adilmiş. İnsanlar benim yüzümden zarar görebilirdi. Cana geleceğine mala gelsin. Polise haber verdik. Onlar ben gelmeden gelmişti. Polisle iyi ki karşılaşmamışlar. Onların canı daha kıymetli" dedi.

Görüntü dökümü:

------------------

-Hırsızlık anı iş yeri güvenlik kameraları

-İş yeri sahibi ile röp

-Dükkandan görüntü

-Camlarına kurşun isabet eden daire

-Genel ve detaylar

© Copyright 2024

DHA