Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

ABONE OL
DHA

1- KADIKÖY'DE YÜK ASANSÖRÜ DÜŞTÜ: 1 KİŞİ ÖLDÜ

Murat KORKMAZ/İSTANBUL,(DHA)- KADIKÖY'de 9'uncu kattan eşya taşınması sırasında, vinçte kurulu bulunan yük asansörüne binen bir kişi, asansörün teknik bir arıza nedeniyle düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Asansörün düşüş anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Merdivenköy Mahallesi, Uyanış Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 9 katlı bir binanın 9'uncu katına vinçte kurulu bulunan yük asansörü ile eşya taşıyan bir kişi, 9'uncu katta yük asansörüne bindi. Bir süre sonra yük asansörü teknik bir sorun nedeniyle aşağı düştü. Bir süre havada asılı kalan işçi 9'uncu kattan düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde işçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

ASANSÖRÜN DÜŞÜŞ ANI KAMERAYA YANSIDI

Yük asansörünün düştüğü anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir süre hareket eden asansörün bir anda düşmesi sonucu işçininde düştüğü anlar yer alıyor.

Görüntü Dökümü

-------

-Yük asansörünün düşmesi

-İşçinin yere düşmesi

-Olay yerinden görüntü

-Binadan görüntü

-Genel ve detay görüntüler

===========

2- KÜÇÜKÇEKMECE'DE LOKANTADA HUSUMETLİSİ TARAFINDAN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Baran AKKAYA/İSTANBUL,(DHA)- KÜÇÜKÇEKMECE'de arkadaşları ile lokantada yemek yiyen kişi husumetlisinin silahlı saldırısına uğradı. Başına ve omzuna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekipler kaçan şüpheli için arama çalışması başlattı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi 1. Posta Sokak üzerinde bulunan bir sitenin çarşısında meydana geldi. İddiaya göre, G.B.(24) arkadaşları ile sitenin çarşısında bulunan bir lokantada yemek yediği sırada husumetlisi, yemek yedikleri yere geldi. G.B'in husumetlisi yanında bulunan silahla peş peşe ateş etmeye başladı. Çevredekiler silah sesleri üzerine kaçmaya başlarken, G.B. omzuna ve başına isabet eden kurşunlarla yaralanarak yere düştü. Çevrede bulunan esnaf, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Silahlı saldırı sırasında bazı dükkanların camları isabet eden kurşunlarla kırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan G.B.'yi ambulansla hastaneye kaldırırken, polis olay sonrası kaçan şüpheli için arama çalışması başlattı.

Görüntü Dökümü

--------

-Dükkanlara isabet eden mermiler ile kırılan camlar

-Olay yerine gelen ekipler

-Olayın yaşandığı site

-Olayın yaşandığı çarşı

-Genel ve detay görüntüler

==========

3- KÜÇÜKÇEKMECE'DE YOL TARTIŞMASI SONRASI ZİNCİRLEME KAZA: 13 YARALI

Özgür EREN/İSTANBUL, (DHA) - KÜÇÜKÇEKMECE D-100 Karayolu'nda, iki servis minibüsü şoförü yol tartışmasında araçlarını durdurunca, zincirleme kaza meydana geldi. 3 servis minibüsü ve 1 su tankerinin karıştığı kazada, 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, saat 06.45 sıralarında, D-100 Karayolu Göl mevkisinde Avcılar istikametinde meydana geldi. İddialara göre 34 LUN 036 plakalı servis minibüsünün şoförü, bir başka servis minibüsü şoförü olan Ömer Suiçmez ile trafikte tartışmaya başladı. Bir süre sonra Suiçmez ile tartışan şoför, minibüsü durdurdu. Suiçmezin kullandığı servis minibüsü duramayarak minibüse çarptı. Arkasından gelen su tankeri ve başka servis minibüsü de çarpışarak kazaya karıştı. Servis minibüsünde bulunan 13 kişi yaralanırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere sevk edilirken polis ekipleri kaza yerinde çalışma başlattı.

Kaza nedeniyle 2 şeridin kapandığı Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Bir süre sonra kaza yapan araçlar çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Trafik normal akışına döndü.

Kazaya karışan Ömer Suiçmez, "Yan yoldan gelirken önümdeki otobüse yol vermedim diye beni sollayıp önümde durdu. Aşağıya indi, beni dövmeye gelirken arkadan araç bana vurdu. İşçi personel servisi çekiyorum. Araçlarda 6-7 tane yaralı var. Ciddi durumları yok ama yaralı hepsi" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Yaralılardan görüntü

-Yaralılara boyunluk takılması

-Yaralıların ambulanslara götürülmesi

-Sağlık ekiplerinden görüntü

-Sağlık ekiplerinin yaralılara müdahalesi

-Polis ekiplerinde görüntü

-Kazaya karışan araçlardan görüntü

-Oluşan trafikten görüntü

-Ömer suiçmez ile röportaj

===========

4- (ÖZEL)-PENDİK TEM BAĞLANTI YOLUNDA ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLADI

Gamze EĞRİ-Murat SOLAK/ İSTANBUL, (DHA)-PENDİK'te eşiyle sorunlar yaşadığı iddia edilen Kemal Direk (48), TEM bağlantı yolunda park ettiği otomobilden inerek yola atladı. Bir otomobilin çarptığı Direk olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.30 sıralarında Kurtköy TEM bağlantı yolu Sabiha Gökçen Havaalanı istikametinde meydana geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gümrük memuru olarak çalışan 2 çocuk babası Kemal Direk, iddiaya göre eşiyle sorunlar yaşıyordu. İşyerine ait 34 FUF 763 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Direk, aracı yol kenarına park ederek araçtan indi. Bir anda yola doğru koşan Direk'e, K.A'nın kullandığı 34 GA 253 plakalı otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Direk'in hayatını kaybettiğini belirledi. Direk'in kullandığı otomobilde, Direk'e ait eşyaların bulunduğu bir valizle not bulundu. Direk'in cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Görüntü Dökümü

--------

-Kaza yapan otomobil

-Kemal Direk'in yol kenarındaki otomobili

-Olay yerindeki polis ekipleri

-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması

-Cenazenin taşınması

-Direk'in aracında inceleme yapılması

-Araçta bulunan valiz

-Genel ve detay görüntüler

============

5- PENDİK'TE OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI

Kasım AKTAĞ- Mert ORDU/İSTANBUL, (DHA)- PENDİK, sahil yolunda seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Alev alev yanan otomobil itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, saat 23.00 sıralarında Pendik sahil yolunda seyir halindeki otomobilde çıktı. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 VZ 752 plakalı otomobil, seyir halindeyken bilinmeyen nedenle alev aldı. Alevleri gören sürücü aracını emniyet şeridine çekerek otomobilden uzaklaştı. Yangını gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan otomobile müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri Pendik sahil yolunda trafik akışını kontrollü şekilde sağlayarak güvenlik önlemi aldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil, çekici yardımı ile kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü

--------

(Cep telefonu)

- Yanan otomobilden alevli görüntü

(Aktüel)

- İtfaiye ekiplerinin çalışması

- Polis ekiplerinin görüntüsü

- Genel ve detay görüntüler

=========

© Copyright 2024

DHA