Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bağcılar’da üniversite öğrencilerine 10 bin TL başarı ödülü

Bağcılar’da üniversite öğrencilerine 10 bin TL başarı ödülü

ABONE OL
DHA

İSTANBUL, (DHA)- BAĞCILAR Belediyesi, bu yıl devlet üniversiteleri ile özel üniversitelerin yüzde 100 burslu lisans programlarında örgün eğitime yerleşen tüm öğrencilere 10 bin TL başarı ödülü vereceğini duyurdu.

Bağcılar Belediyes 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde devlet veya özel üniversitelerin lisans programlarında bu sene örgün eğitime yerleşenlere 10 bin TL başarı ödülü verecek. Bu destekten Bağcılar’da ikamet eden ve bu yıl devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerin yüzde 100 burslu lisans programlarında örgün eğitime yerleşenler yararlanabilecek.

‘BİZİM DE GÖREVİMİZ ONLARA BU YOLDA DESTEK VERMEK’

Bağcılar’da önceliğin her zaman eğitim olduğuna vurgu yapan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Öncelikle üniversite sınavını başarıyla geçen tüm gençleri tebrik ediyorum. Onlar yarının güçlü Türkiye’sini inşa edecek nesilleri oluşturuyor. Bizim de görevimiz onlara bu yolda destek vermek. Bu amaçla çalışkan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Geçen yıl 6 bin TL olarak verdiğimiz başarı ödülümüzü bu yıl 10 bin TL’ye yükseltiyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Başvurular, 23 Eylül ile 31 Ekim tarihleri arasında belediyenin resmi web sitesi üzerinden yapılacak.

© Copyright 2024

DHA