Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hatay İl Müftüsü Afrin Diyanet Gençlik merkezini ziyaret etti

Hatay İl Müftüsü Afrin Diyanet Gençlik merkezini ziyaret etti

ABONE OL
DHA

Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA) – HATAY İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Afrin Diyanet Gençlik merkezini ziyaret ederek Zeytindalı Harekat Bölgesi Afrin Müftülüğü’nün gerçekleştirdiği faaliyetleri inceledi.

4-6 yaş Kur’an Kursları 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı açılış programına katılarak öğrencilere çanta, kırtasiye ve çeşitli hediyeler takdim eden Müftü Topçu, yeni Eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğreticilere başarılar diledi. Eşrefiye Mahallesi Ömer El Faruk camiinde bulunan Hafızlık Kursunda hafızlığını tamamlayan 4 öğrenciye hafızlık belgesi ile çeşitli hediyeler vererek hafız öğrencileri ailelerini ve hocalarını tebrik etti. Topçu ardından Afrin Aile irşat bürosunun Evlilik çağına gelmiş nişanlı genç gelin adaylarına iki gün süren 'İslamda Evliliğin önemi ve Evliliğe ilk Adım' seminerine katılarak gelin adaylarına Kuran da aile içi iletişim konulu sohbet etti. Ardından 50 gelin adayı için hazırlanan gelinlikler ile çeşitli hediyeleri gelin adaylarına takdim etti. Son olarak Afrin Diyanet Gençlik merkezini ziyaret eden Müftü Topçu, gençlere yönelik başlatılan Hat Sanatı Kursunda gençlerle bir araya geldi. En kısa sürede gençlik merkezinin Hat sanatı sergisini ziyaret etmek istediğini dile getirdi.

ZDH bölgesinde yapılan tüm çalışmalardan dolayı Afrin Müftüsüne, Bölge Müftülerine ve Milli Danışman Yusuf Keser’e teşekkürlerini ileten İl Müftüsü Mevlüt Topçu heyete başarılarının devamını diledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA