Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aydın'da Cumhuriyet coşkusunu doğa yürüyüşüyle yaşadılar

Aydın'da Cumhuriyet coşkusunu doğa yürüyüşüyle yaşadılar

ABONE OL
DHA

AYDIN, (DHA)-AYDIN'da doğaseverler ve sporcuların katılımıyla Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü düzenlendi. 5 kilometrelik parkurun sonunda Cumhuriyet'in 101'inci kuruluş yıldönümü açılan pankartla kutlanıp, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Aydın'da Cumhuriyet'in 101'inci kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinlikler kutlanıyor. Aydınlı doğaseverler ve sporcular, Büyükşehir Belediyesi'nin bu kapsamda düzenlediği Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü'nde bir araya geldi. Aynı zamanda kış ayları boyunca devam edecek olan trekking etkinliklerinin ilki olan yürüyüş, Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli Mahallesi'nde bulunan Sarıdere yürüyüş yolunda gerçekleştirildi. Doğaseverler 5 kilometre uzunluğundaki parkuru birlikte yürüdü. Yürüyüşe katılanlar, manzaranın ve güzel havanın tadını çıkardı. Rotanın sonunda doğaseverler Cumhuriyet'in 101'inci yıldönümünü açtıkları pankartla kutlayıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları trekking etkinliklerine ve Aydın'ın eşsiz doğasında buluşmaya davet edip, "Trekking etkinliklerimiz bu sene de Cumhuriyet doğa yürüyüşü ile başladı. Bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA