Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Serik'te korkutan yangın

Serik'te korkutan yangın

ABONE OL
DHA

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesine hurda malzemelerin bulunduğu arazideki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Serik Sanayi Sitesi yakınlarında bulunan ve içerisinde hurda malzemelerin yer aldığı arazide henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Atık malzemelerin tutuşmasıyla büyüyen yangın sebebiyle gökyüzü siyah dumanla kaplandı. Sanayi sitesi esnaflarının bildirmesi üzerine olay yerine intikal eden 3 itfaiye ekibi yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından alevleri kontrol altına alarak, söndürdü.

Yangının Sanayi Sitesi'nde korkuya neden olduğunu söyleyen Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Tunç, "Yangının meydana geldiği alan sanayi sitemizin hemen yakınında bulunan özel bir arazi. Sanayi sitemizle alakası yoktur. Burayı tamamen hurdacılar kullanıyor. Biriken malzemeler bugün henüz bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Yangını fark eden esnafımız durumu hem bana hem de itfaiye ye bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede 3 itfaiye ekibi gelerek yangına müdahale etti. Site esnafımız ve müşterilerimiz çok tedirgin oldu. Zaman zaman bu bölge nedeniyle bu tür sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Birkaç kez şikayette bulunduk. Yetkililerin buraya bir an evvel önlem almalarını bekliyoruz. Yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2024

DHA